biLmem kaç gün kaç gün geçdi bak..
siLiniyordu benLiğim, öLüyordum yavaş yavaş..
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
biLmem kaç gün kaç gün geçdi bak..
Şuan yanımda olsan, sana neler söylerdim. Kafam hafif dumanlı, her derdimi dökerdim..
Şu sıralar bu şarkıyla kafayı bozmuş durumdayım. Her dinleyişimde derinden bir off çekiyorum. Kafam zaten dumanlı, dahada bi moda giriyorum. Kendimi bunalımdan çıkartmam lazım. Toplamam lazım kendimi. Ziraa aklımı oynatacağım. Allahım sen sabır ver...
02-15-2010, Saat: 08:33 PM <
her acı bir günah siliyor benden yarım kalanlara rağmen
Look into my eyes, you will see
What you mean to me Search your heart, search your soul And when you find me there you'll search no more Gözlerimin içine bak, göreceksin Benim için ne ifade ettiğini Kalbini araştır, ve ruhunu Ve beni bulduğunda daha fazla araştırmayaksın
02-16-2010, Saat: 12:25 PM <
tanrı bana seni werdi ölüm bile ayıramaz ki Allahım seni werdi askla dolu yüregini
Ansızın hayatıma giriyorsun
Varlığınla aklımı çeliyorsun Aşkınla beni şımartıyorsun Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun Zamanla aşka alışıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun Değiştin sen hala görmüyorsun Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun ? Olmaz birtanem Olmaz sevdiğim Olmaz inan bana olmaz Aşk böyle olmaz ... Hazırdım ben de seni bekliyordum Nerede bu geç kalmasa diyordum Ve bir gün karşımda duruyordun Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun Anladım ben herşeyi yoruyorum Belki de hep senden bekliyorum Değişmedim sadece susuyorum Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum !!.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,673 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,246 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,282 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |