My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam hepsini öğren bakaLım
Her biLginin bir kaynağı vardır kimmiş bu kaynak
+
Evet üfürükçüyüm
Senin gibi genç kızLarın kısmetini açıyorum :yikildim:
Bu Kaynağı Tahmin Bile eDemeSsin
Lütfen Benimkinide aÇsana
Her telden ordan burdan
|
03-19-2010, Saat: 10:58 AM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam hepsini öğren bakaLım Bu Kaynağı Tahmin Bile eDemeSsin Lütfen Benimkinide aÇsana # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu Kaynağı Tahmin Bile eDemeSsinKimmiş o kaynak ? Tamam açarız da, uLu orta yerde üfürükçüLük yapıLmaz özeL görüşmemiz gerek
03-19-2010, Saat: 11:07 AM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kimmiş o kaynak ? ßende Onu Diycekdim Bak Nasılda Ağzımdan aLdın Lafı Söz Bende Sana O Zaman o Kaynağı Söylicem # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßende Onu DiycekdimAğzından bişey aLmam senin Tamam söyLeyeceksin o kaynağı
03-19-2010, Saat: 11:16 AM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ağzından bişey aLmam senin Özel Konuşcaz Ya Orda Söylerim + Ağzımdan Lafı aLdın Başka Bişi aLamassın Meraklanma # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Özel Konuşcaz Ya Orda SöylerimTamam, seni buLacam oLm :yikildim:
03-19-2010, Saat: 11:20 AM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam, seni buLacam oLm :yikildim: Bulamassınki Bulamassınki # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bulamassınki BulamassınkiAdres ver
03-19-2010, Saat: 11:23 AM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adres ver Ben Verirsem Sen Nasıl Bulcan Kolaycı Seni |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|