S?zce mac kac kac b?tecek?
?en?m f?kr?m? sorarsan?z, k? sormad?n?z ama ben sol?m
en az b? 3 de Celta v?go ya ceker?z
?en?m f?kr?m? sorarsan?z, k? sormad?n?z ama ben sol?m
en az b? 3 de Celta v?go ya ceker?z
Garip Sohbetler
|
blue_belial
11-29-2006, Saat: 05:42 PM <
S?zce mac kac kac b?tecek?
?en?m f?kr?m? sorarsan?z, k? sormad?n?z ama ben sol?m en az b? 3 de Celta v?go ya ceker?z
11-29-2006, Saat: 07:45 PM <
Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:t?k arkada??m aLLah mutsuzLuk y?z? g?stermesin rica ederim amin, ama mutsuzluk olmadan mutlulu?un da k?ymeti bilinmiyr herhalde, insanlar b?yledir bilirsin kaybetmeden bir?eyin de?erini anlayamazlarmiley2:
11-29-2006, Saat: 07:56 PM <
biz hep k?s?yoruz))
bi?ide diyemiyorum seni seviyorum i?te ala ala k?s k?z
AŞk bir elma şekeridir şekeri yersin kazığı kalır derim ben
KANQİM GELDİİİİİİİİİİİİİİİ HOŞGELDİN CANIM KANQİM SENİ SEFİORUM ÇOK ÇOK MUTLUUM BEAH
11-29-2006, Saat: 09:25 PM <
hulleci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:A?k bir elma ?ekeridir ?ekeri yersin kaz??? kal?r derim ben:yikildim: :yikildim: :yikildim: bay?ld?m bu s?ze eger okusayd? o bu yaz?y? ke?ke kabul etseydim ??kma teklifini derdim
blue_belial
11-29-2006, Saat: 09:30 PM <
ya forumun en tepes?nde koca harflerle sohbet d?ye b? yer var
dem?n g?r?m ded?m ama k?mse yoktu sohbet odalar?ndan bahsed?yorum yan? sus olarakm? sett?rm?sler oraya acep
HER?EY DAHA DA G?ZEL OLACAK A?KIMMMMMMMMMMMMM
SEN? HER?EYDEN HERKESTEN ?OK SEF?OMMMMMMMMMMMMMMM PENUMLA EVLENURMUSUN DAAA ! =))
BEN?MDE Y?RE??M?N SANA S?YLEYECEKLER? VAR:SEVG?N BENDE TAM B? NEH?R.AKAR DEL? G?NL?ME SEVG?N ..UZAK OLMAN H?? B?R ?EY DE???T?RM?YOR.SENLE DOLU B? KALPTE YA?AMAK NED?R SEN B?L?RM?S?N ??HER AN ,HER SAAT SEN? H?SSED?OM BEN..CANIMDA TA?IDI?IM CAN G?B? CANSIN BANA .BELK? BAS?T B? S?Z AMA DERLER YA SENLE YA?AYIP SENLE ?LMEK ?ST?YORUM D?YE ??TE BENDE ?YLE..SEN CANIMSIN ..A?K B? KEZ DAHA AYNI YOLDA SENLE ?IKSIN KAR?IMA VE BEN SANA YEN?DEN A?IK OLAYIM..BUNU OKUDU?UNU B?LMEK G?ZEL OLURDU ...SUSTUKLARIMI DUY D?YE..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|