Leader Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne o kız tost olmuşun arada
öhööömm ablamla oturup yiyin madem
kıymık=)
|
03-27-2010, Saat: 02:14 AM <
Leader Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne o kız tost olmuşun arada öhööömm ablamla oturup yiyin madem kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanka deme bana. ve evett yaa param yok biliyon mu sen bana al tek gidişlik bi bilett. kanka ben emreye dedim yanlış anladın =)
03-27-2010, Saat: 02:16 AM <
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emre gelsin senın yanına yapalım bir güzellik sağol çok iyisinn
03-27-2010, Saat: 02:17 AM <
คภtเร๏ร Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanka ben emreye dedim yanlış anladın =) emre şuan burda olmadığına göre hitapları üstüme alınmam normal sanırım doğru anlat bidahakinede böyle yanlış anlaşılmalar olmasın. kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emre şuan burda olmadığına göre hitapları üstüme alınmam normal sanırım doğru anlat bidahakinede böyle yanlış anlaşılmalar olmasın. bi kere bizim kitabımızda kız erkeğe gitmez erkek kıza gider o kadar yolu kız tek basına tepemez burdan çıkaraktan ancak ve ancak erkek varabilir sevdiğinin yanına otobüs biletine verdiği paraya yanarken kızarmış yanaklarında
03-27-2010, Saat: 02:31 AM <
gidilecek yerr gitmeye değerse kızı erkeği farketmez bence .
kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gidilecek yerr gitmeye değerse kızı erkeği farketmez bence . toplumu esgeçmeyelim.. hele ki dışarlarda nasıl insanların dolaştığını biliyorsak (bkz. dikkat çekmek,toplum yapısı,cinsiyetlerdeki eksiklik,çevredeki boşluk doldurma çabası) คภtเร๏ร Adlı Kullanıcıdan Alıntı:toplumu esgeçmeyelim.. hele ki dışarlarda nasıl insanların dolaştığını biliyorsak (bkz. dikkat çekmek,toplum yapısı,cinsiyetlerdeki eksiklik,çevredeki boşluk doldurma çabası) tabancamı getirin bana önce kendimi sonra musti yi vuracağım ortadaki mi sensin bakim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|