CaNaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabancamı getirin bana önce kendimi sonra musti yi vuracağım
ortadaki mi sensin bakim
önce mustiyi vuur bide benim için sık bi tane.
ve evet ortadaki benim sanki tanımıyosun yaaaaa
kıymık=)
|
03-27-2010, Saat: 02:36 AM <
CaNaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabancamı getirin bana önce kendimi sonra musti yi vuracağım önce mustiyi vuur bide benim için sık bi tane. ve evet ortadaki benim sanki tanımıyosun yaaaaa kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam başladı saçmalama saati. bir saat başlar bir saat biter buna ne etki eder ? tabiki saatin pili
03-27-2010, Saat: 02:37 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yirimmmm kız seniiii muuckkksss minikkuşum güzel kaydişkom benim yok öyle biri zaten kim kaybetmşki ben bulim bee kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önce mustiyi vuur bide benim için sık bi tane. ehehheheh konuyu toparlamaya çalışıyorum kız sende hea saatin piline geldik bak şimdi musti öldürürsün adamı kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önce mustiyi vuur bide benim için sık bi tane. Nayırrrrrrrrrr !!! Önnce benim sakızımı çiğnemeniz gerek lazım. Yakarım bu gezegeni yakarımmmmmm _NaSuaDa_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nayırrrrrrrrrr !!! Önnce benim sakızımı çiğnemeniz gerek lazım. Yakarım bu gezegeni yakarımmmmmm aşkımın korumasına sığınıyorum bitanem benim yaf :k::k::k: CaNaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:musti öldürürsün adamı şimdi bi dakka konumuz benim öldürüp öldürmeyeceğim değil.. ruh emiciler diyorsunuz bunlara aslında onlar nur emici (bkz. bobiler harry potter tiplemesi mahkeme )
03-27-2010, Saat: 02:43 AM <
_NaSuaDa_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nayırrrrrrrrrr !!! Önnce benim sakızımı çiğnemeniz gerek lazım. Yakarım bu gezegeni yakarımmmmmm sakıız hımm çiğneriiz şekerim hatta kafa kafaya verin yandan sıkalımm ikinizi birdenn halledelim ama merak etme sen taraftan sıkarız ilk sen ölürüsn kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sakıız hımm çiğneriiz şekerim hatta kafa kafaya verin yandan sıkalımm ikinizi birdenn halledelim ama merak etme sen taraftan sıkarız ilk sen ölürüsn merve.. sen benim müziğimle şu köşede dans edebilirsin eğer sen kabateyze olsaydın benim yanımda iki silah taşıdığımı bilirdin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|