love story Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çağrı,81 doğumluyum,İst.4.Leventten sevgiler...yeterlimi
yeterli tabi emr-i vak'i değildi amacım yanlış anlamayın ;
Selam
|
love story Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çağrı,81 doğumluyum,İst.4.Leventten sevgiler...yeterlimi yeterli tabi emr-i vak'i değildi amacım yanlış anlamayın ;
04-07-2010, Saat: 12:25 AM <
M a S a L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıkıştırma fundacım yaaa kacıcak şimdisöz kaçmıyacağım..
Biz her yeni gelene tanışma bab-ında aşağıdaki sorular soruyoruz ( yalan söylüyoruz ) sende cevaplarsan seviniriz
Adın/Yaşın/Burcun? - Esmermi/Kumralmi/ sarisinMisiniz? - Göz renginiz? - Nickiniz neden " love story"? - Okul/İş kısaca bahseder misin? - Sigara yada alkol kullanıyor musun? - Tuttuğun takım? - Hobilerin/Fobilerin? - En büyük takıntın? - En büyük hayalin? - Giyim tarzın/kullandığın parfüm? - En istikrarlı olduğun konu? - En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? - Nasil bir Kisilige sahibsiniz? - En sevdiğin renk ? - Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? - En sevdigin sarki hangisi? Neden? - En sevdiğin yazar ve kitap? - En beğendiğin film ve aktör/aktrist? - Normal bir gününüz nasıl geçiyor? - Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... - Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz? - Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? - Yaptığın en büyük çılgınlık? - Bugünlerde en çok duyduğun söz? - Evde yokluğunu hissettiğin şey? - Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? - Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? - Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? - Şu an olmasını istediğin birşey? - Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? - Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? - İzlemekten keyif aldığın tv programları? - Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu ? - Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? - Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli? - Aşk herşeyi affeder mi? - Hiç birisi için ağladınızmı? - Benzetildiğin biri varmı? - Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? Aşk: - Sevgi: - Hayat: - Dostluk: - Para: - Ölüm: - İş: - Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yaz? CaNaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biz her yeni gelene tanışma bab-ında aşağıdaki sorular soruyoruz ( yalan söylüyoruz ) sende cevaplarsan seviniriz hahaha süperdi abim
04-07-2010, Saat: 12:29 AM <
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeterli tabi emr-i vak'i değildi amacım yanlış anlamayın ;Aksine çok mutlu oldum,iyiki burdayım.:$
Senidemi anketle karşılamadılar funda benide:kiyamam:
Çok dokundu çokk M a S a L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Senidemi anketle karşılamadılar funda benide:kiyamam: evet ya gel bizde dolduralım çok dokandı acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ya gel bizde dolduralım çok dokandı Aman boş ver o cağrının anketi biz kendimize özel anket istiyelim Modummm bizede ankettttt |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
-*-selam-*- | n!L | 16 | 1,306 |
04-14-2022, Saat: 08:54 PM Son Yorum: wildfang |
|
*/*herkese Selam*/* | sevimli_girl | 10 | 583 |
04-14-2022, Saat: 08:25 PM Son Yorum: wildfang |
|
Selam kanqalar ben geldim | CeZa_ | 19 | 855 |
04-14-2022, Saat: 05:20 PM Son Yorum: wildfang |