Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler ALLAH çalışan herkesin emeğini boşa çıkarmasın...
Allah herkesi isteid yere getirsin.
Çalışmak için sabır lazım.. Ve birazda kısmet Herkese kolay gelsin..
ALLAH TÜM ÖSS İLE UÄžRAŞANLARA KOLAYLIK VERSİN.
|
Garip Sohbetler
|
|
04-22-2007, Saat: 10:12 PM <
Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler ALLAH çalışan herkesin emeğini boşa çıkarmasın... ALLAH TÜM ÖSS İLE UÄžRAŞANLARA KOLAYLIK VERSİN.
sabir Sabir Sabir....allah Tüm öss çalişanlarina Peygamber Sabri Versin...
04-22-2007, Saat: 10:25 PM <
tugfan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sabir Sabir Sabir....allah Tüm öss çalişanlarina Peygamber Sabri Versin... AMİN KARDEŞ İNŞALLAH BAŞARIRSIN.
04-22-2007, Saat: 10:41 PM <
Çileğim gitmiş...
![]() Ama olsun dersler daha onemli... ![]() Artı biz burdayız ve seni hep beklecez bitanem Sen benim güzel Çileğim...aydın Hilalimsın... Özlicem seni...
04-22-2007, Saat: 10:55 PM <
bende
![]() tam 2 ay yokum herkese kolay gelsin öss tüm şidetiyle geliyor ![]() bizde yarım ağanın yarım kalmış yerleriin doldurmak zorundayızHadi gitttim öss ninde ))görüşürz.. Bıraktığım gibi kalsın herşey ![]() odama kimse girmesin Temizlemeyin hiçbir yeri ttozlu olsun kontrol panelim elemeyin ![]() Konularıma dokunanın elleri kırılsın.. aşkım seni sana emnet ediyorum Şu öss yi halledim gelecem ![]() görüşürüz melek masal_perim.. çilek sende çabuk gel Herkese kolay gele
04-22-2007, Saat: 11:00 PM <
Görüşürüz aşkım...
Masalım...![]() Kontrol panelini ben kontrol ederim ara sıra merak etme sen... tozlarını da alırım ... ![]() Başarılar aşkım... ![]() Başarılar Çileğim....
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|