Selam ben geldim.16 yaşındayım lise 2 deyim.ismim gamze.Vakit olursa burda devam ediceğim sizinle.Zamnla beni daha iyi tanırsınız.Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz =)
Yok mu Karşılayacak
|
Adın/Yaşın/Burcun? - Esmermi/Kumralmi/ sarisinMisiniz? - Göz renginiz? - Nickiniz neden " love story"? - Okul/İş kısaca bahseder misin? - Sigara yada alkol kullanıyor musun? - Tuttuğun takım? - Hobilerin/Fobilerin? - En büyük takıntın? - En büyük hayalin? - Giyim tarzın/kullandığın parfüm? - En istikrarlı olduğun konu? - En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? - Nasil bir Kisilige sahibsiniz? - En sevdiğin renk ? - Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? - En sevdigin sarki hangisi? Neden? - En sevdiğin yazar ve kitap? - En beğendiğin film ve aktör/aktrist? - Normal bir gününüz nasıl geçiyor? - Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... - Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz? - Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? - Yaptığın en büyük çılgınlık? - Bugünlerde en çok duyduğun söz? - Evde yokluğunu hissettiğin şey? - Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? - Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? - Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? - Şu an olmasını istediğin birşey? - Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? - Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? - İzlemekten keyif aldığın tv programları? - Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu ? - Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? - Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli? - Aşk herşeyi affeder mi? - Hiç birisi için ağladınızmı? - Benzetildiğin biri varmı? - Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? Aşk: - Sevgi: - Hayat: - Dostluk: - Para: - Ölüm: - İş: - Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yaz? Hoşgeldin Gamze bunlarla başlıyabilirsin Sevdalinka! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selam ben geldim.16 yaşındayım lise 2 deyim.ismim gamze.Vakit olursa burda devam ediceğim sizinle.Zamnla beni daha iyi tanırsınız.Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz =) bu ne sert bir geliş :S hoşgeldın demeye korkuyoruz :S M a S a L Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bizede sorcak bişeyler bıraksaydın masal :yikildim: hoşgeldin nickini beğendim sevdalinka çok sevdiğim bir kitaptır
[SIZE="3"]Evet nickini bende çok beğendim
Aramıza hoşgeldin Sevdalinka. keyifli forumlar dilerim [/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi