fdfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Evli Sevgili ...!
|
öyle sakatlara bende denk geldim üzülme dost... allah islah etsin demekten başka birşey gelmez elimizden
ilk aşk demişken benimki şimdi başkasının.. ne üzülüyosun nazan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen ama işte unutmak neden bu kdar zor belkide kendime kızgınlıgımdır unutma muhabbeti...! hadi aşk doktoru nerde unutmak gerekmiyorki derdin ne unutmakla unutmamakla.. unuttunmu unutmadınmı diye merak eden kaç kişi olabilirki.. olsada bizi ne ilgilendirirki.. nazan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen yanls anladn ben sadece fikir almaya calısıyorum... basından aynı olay gecmis birisi olabilir sewmis unutamamıs ama en sonunda mutlu olmayı basarmıs birisi olabilir... o kisiler bana fikir werirler yoksa zaten yazmazdım buraya...aşk doktoru deilmi buranın adı bende soruyorum bi ayrılık yasadım nasıl unuturum ? bu kdr basit.. bir bardak soğuk su iyi gelir.. reçeteye gerek yok คภtเร๏ร Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir bardak soğuk su iyi gelir.. reçeteye gerek yokbnm soquk suya ihtiyacım yk sana afiyet olsun ... ayrıca herseye karısma isine bak ! nazan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnm soquk suya ihtiyacım yk sana afiyet olsun ... ayrıca herseye karısma isine bak ! Tavsiye istedin verdik.. xD ne asabisin.. soğuk su iyi gelir işte iyilik yapıyoz adamın dediğine bak ya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
eski sevgili geri dönerse:S:S | meervee | 15 | 1,757 |
11-13-2008, Saat: 12:46 AM Son Yorum: play-54 |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi