Durgunum.
Fırtına öncesi sessizliğim biraz?
Aynı anda tek başıma
Aynı anda bin parçayım.
Fırtına öncesi sessizliğim biraz?
Aynı anda tek başıma
Aynı anda bin parçayım.
Acemhe'den :P
|
Durgunum.
Fırtına öncesi sessizliğim biraz? Aynı anda tek başıma Aynı anda bin parçayım. Suskunluğun dudaklarımda bükemediğim tek cümle..
Yazdıklarım sadece özlemine dair / Unutmayasın.. Suskunluğuna denk gelecek büyüklükte bir kelime haznem yok yürek lugatimda.. Sorma [SIZE=5]Yangın sönseydi suyla Denizler her akşam yanmazdı ...[/SIZE] Kusur benim imzamdır. Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı... Hüzünle titreyen kalbe ince bir ah dokunur...
Kalbi kırık olanın kalbine[SIZE=5] Allah dokunur...[/SIZE] Ağlayacakmısın yine. Hep geçmişe takılı kalıp.. Keşkeleremi yükleyeceksin yine zamanı..? Yaşadığın şeyleri bir kenara bırakıp. Hep kötü anılarımı hatılayacaksın.. Ben böyle mutluyum deyip.. Kendini daha nekadar kandıracaksın..? Zehirli bir ihanet aktı yanaklardan, Atılan bir imzayla onaylandı unutulduğum ... Gelinlik bir kız gibiydi düşlerim oysa, kaçırıldı , Kimlerin yatağında nergis kokusuysa, orada kalsın ... Çocuk kalan yanım! . Sen sakın üzülme , ..Seni yeniden güldürebilmek için arınacağım bu lekeli acılardan.. soruyorum........ susuyorum; iç seslerimle boğuşurken... böyle olmamalıydı ! ünlemi taşımaktan sırtım ağrıyor... oysa sana dayandığımda sırtım yere gelmemeliydi.. ! değilmi ? hep kaçtım yine kaçarım... Elimden tutsan da uzaksın artık. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|