Durgunum.
Fırtına öncesi sessizliğim biraz?
Aynı anda tek başıma
Aynı anda bin parçayım.
Fırtına öncesi sessizliğim biraz?
Aynı anda tek başıma
![virgul.gif](http://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif)
Aynı anda bin parçayım.
Acemhe'den :P
|
Durgunum.
Fırtına öncesi sessizliğim biraz? Aynı anda tek başıma ![]() Aynı anda bin parçayım. Suskunluğun dudaklarımda bükemediğim tek cümle..
Yazdıklarım sadece özlemine dair / Unutmayasın.. Suskunluğuna denk gelecek büyüklükte bir kelime haznem yok yürek lugatimda.. ![]() Sorma ![]() [SIZE=5]Yangın sönseydi suyla ![]() Denizler her akşam yanmazdı ...[/SIZE] ![]() Kusur benim imzamdır. Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı... Hüzünle titreyen kalbe ince bir ah dokunur...
Kalbi kırık olanın kalbine[SIZE=5] Allah dokunur...[/SIZE] ![]() ![]() Ağlayacakmısın yine. Hep geçmişe takılı kalıp.. Keşkeleremi yükleyeceksin yine zamanı..? Yaşadığın şeyleri bir kenara bırakıp. Hep kötü anılarımı hatılayacaksın.. Ben böyle mutluyum deyip.. Kendini daha nekadar kandıracaksın..? ![]() Zehirli bir ihanet aktı yanaklardan, Atılan bir imzayla onaylandı unutulduğum ... Gelinlik bir kız gibiydi düşlerim oysa, kaçırıldı , Kimlerin yatağında nergis kokusuysa, orada kalsın ... Çocuk kalan yanım! . Sen sakın üzülme , ..Seni yeniden güldürebilmek için arınacağım bu lekeli acılardan.. ![]() soruyorum........ susuyorum; iç seslerimle boğuşurken... böyle olmamalıydı ! ünlemi taşımaktan sırtım ağrıyor... oysa sana dayandığımda sırtım yere gelmemeliydi.. ! değilmi ? hep kaçtım yine kaçarım... Elimden tutsan da uzaksın artık. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|