Senin için geldim (: İkinizide çok seviyorum canımsınız..
♦ Biriciğim ÇiLek ♦ Bu Kalbe Ait Kal, olurmu ?
|
Sensiz olduğum her an bıktım kendimden
Sessine Gülüşüne hasret kaldım Gecelerce bekledim bir ses duyayım diye Baykıuşlar vardı gecede Ay ışığı vurdu ve bir yıldız göz kıptı bana Sendin uzak yolların ardında ki sen Yollarına inat içimde atan Hasretim kelimelerimi boğazımda düğüm düğüm yaptığı sevdiceğim Gönül Ocağım Candasın yüreksin ... Sana geliyorum
Güneşi hasretinle ağlatarak. Ayrılıkları yüreğinde hançerleyip Vuslatları yazıyorum gözlerine. Haykırıyorum vuslatın baharlarına. Seni seviyorum Yürek Damlam . . . нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Senin için geldim (: İkinizide çok seviyorum canımsınız.. Iyiki geldin . . (:
Sana doldu gözlerim şarkıların en acıklı yerlerinde;
Sana bağırdım avaz avaz İçimde yankılandı sessim Ama yüreğim o yüreğine yansıdı bilirim Çünkü uzaktada olsak yüreklerimiz yanyana Seni Seviyorum IŞIÄžIM... [SIZE=4]" Yüreğimde eritemediğim özlemlerimi gönder.. "[/SIZE]
O şehrin özlemli kokularını gönder bana. Sabahın buğusuyla uyanan Ejderin silkinişini, Renk renk çiçeklerle bezenen yolların karmaşasını .. Uykulu yüzlerdeki gülümseyişi, Her sokakta besmeleyle açılan kepenk seslerini, Simitçi çocuğun gözlerindeki pırıltıyı gönder bana.. [SIZE=5]. . Sonsuzluğa uzanan evlerdeki günlük telaşları gönder Biriciğim . .[/SIZE] bilirim
yildizlar sonmeden sokmez safaklar bilirim bir adim sonrasi kul olmak bu hicranin birazdan bitecek gece sarhos bir kentin yuzune dusuyor gun sarisi hatiralar bir veda havasina burunuyor gokyuzu koca bir ayrilik kaziniyor sehrin kalbine ve hicbir ruzgâr [SIZE=5]islemiyor senin kadar icime biriciğim..[/SIZE]
«|ŜŧāŕśÃ—ĩň×My×ęy&#28
08-22-2010, Saat: 01:33 PM <
tşKler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
•◘• ~♥~Biricigim•◘• ~♥~Ben sadece seni istiyorum. | ÇiLeK | 40 | 4,773 |
08-21-2010, Saat: 09:22 PM Son Yorum: ÇiLeK |
|
Aşk Kalbe Girince......ya Sonrasi? | pptya83 | 3 | 683 |