Geç kaLdın bana ''BEN'' gibi...
Beni biraz anlasana!
Ruhunu okşayan tatlı sözler söyleyecek birileri olsun istersin yanında.. Canın çay içmek ister ısınsın diye buz tutmuş yüreğin..
Acemhe'den :P
|
Geç kaLdın bana ''BEN'' gibi... Beni biraz anlasana! Ruhunu okşayan tatlı sözler söyleyecek birileri olsun istersin yanında.. Canın çay içmek ister ısınsın diye buz tutmuş yüreğin.. Kalmak gitmekten vazgeçmektir derdi atam.
Be ne gitmeyi becerebiliyorum topraklarindan ne de yasamayi senin kurallarina göre. Her sey bir tebessümünde gizli kaliyor bazen.
Züleyha’ nin gülümsemesi kadar sicak Yusuf’un durusu kadar soguk. Ask sana da bana da ne uzak sevgili Simdi sukut limanlarina demirledim gemilerimi.
Sadece bekliyorum. Günesin dogusunu nasil beklerse yüce daglar yagmurun yagisini nasil beklerse çiçekler öylece hasret gemilerimi ask denizine indirecegin ani bekliyorum. Beklemek sabretmektir". Dedi ustam "kalbim üstüne " dedim...
Birileri ismimi söylüyor dönüp bakıyorum.
Birileri selam veriyor alıyorum. Hep birileri… hep birileri…[SIZE=7] Adımı çağıran bir sen olsan...[/SIZE] Olur olmaz nedensiz hıçkırıklar düğümleniyor
boğazıma. Hoşça kal deyişini düşünüyorum devleşen bir aşka hiç yakıştıramadığım basit bir elveda ya da hayatından çıkmam için apar topar kesilmiş bir bilet inanamıyorum bu sen misin anlayamıyorum. Gidişinin benim için bir intihar sebebi olacağını bile bile. O kendini kurtarma telaşı vücuduna yerleşmiş bir kangreni kesip atma telaşı anlamıyorum. Olur olmaz nedensiz hıçkırıklar düğümleniyor
boğazıma. Hoşça kal deyişini düşünüyorum devleşen bir aşka hiç yakıştıramadığım basit bir elveda ya da hayatından çıkmam için apar topar kesilmiş bir bilet inanamıyorum bu sen misin anlayamıyorum. Gidişinin benim için bir intihar sebebi olacağını bile bile. O kendini kurtarma telaşı vücuduna yerleşmiş bir kangreni kesip atma telaşı anlamıyorum. Seneler geçti aramızdan seneler yaşlandı ayrılığına
tanık olmaktan. Zaman bir film şeridi gibi akıyor gözlerimden ... Vaktimiz gelmiş olmalı. Bir sızı başladı kalbimde. Kanıyor içten içe. Geldin galiba ayrılık kalbim bi buruk çarpar oldu. Yoruldu yıllar sonra ilk defa. Bir bitkinliktir çöktü. Yaklaş biraz daha ayrılık gel al avuçlarımdan bu aşkın güvercinini de kopar kafasını at bi kenara. Değmeyen aşkların sonu gibi olsun onun sonuda...
Bu arada unutmadan sağol ayrılık. Canımı acıttın ama bitmeliydi artık. [SIZE=6]Ellerine sağlık…[/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|