Hepsi Alintidir...
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine…
|
Hepsi Alintidir...
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine… Ben Hic anlatamadimki ASK- imi Sana ..
Koyamadimki seni hicbir Sifáta ! " Şu rahmete bakın ki insanlar bütün azalarıyla günah işlerken
sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor. " Rüzgar olsam alıp esip götürsem herşeyi O benim herşeyimdi.
Mantık Sizi A'dan B'ye Götürür ... Hayal Gücü İse Her Yere.
Heyecandan avuçlarınızın terleyerek tuttuğu "ilk" elle değil Güvenerek sımsıkı tuttugnuz "Son" elle girersiniz mezara!..
Hey yabancı !!
...ben zaten yıllardır içime dönüktüm ! [b]...Parlayan bir alev gibi görünürdüm[/b] [b]ama sönüktüm..//[/b] Her düşündüğünü söyleme ama her söyleyeceğin şeyi düşün
olmayacak düşüncelerini de yapmaya kalkma. Candan ol ama sırnaşık olma. Deneyip dost edindiklerini bağrına bas ilk tanıştığın her kişi ile el sıkışıp dost olma. Kavgaya girmekten sakın ama girdikten sonra da sıkı dayan ki karşındakinin gözü korksun. Her konuşanı dinle ama az konuş. Herkesin fikrini öğren fakat kendi fikrin sana kalsın. Ne kimseden borç al ne kimseye borç ver. [SIZE=3]Çünkü borç veren çok kere parasından olur borç alan da tutum alışkanlığını kaybeder. [/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gönül | history | 3 | 675 |
01-26-2014, Saat: 05:05 PM Son Yorum: Xesar |
|
Can Yücel Söylemiş Yine | YasSmin | 0 | 790 |
07-06-2011, Saat: 10:51 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Coştum Yine Dalgalanıyorum Ben | YasSmin | 8 | 844 |
07-02-2011, Saat: 11:58 PM Son Yorum: YasSmin |