insallah bitanem
Canı Sıkılanlar
|
şimdi gece ve ben sensizim
hani otururduk ya sahil kenarında sen kumlarla oynar, yıldızlara bakar, ağlardın.. ben saçlarını okşardım gözlerini kapatır, beni düşündüğünü söylerdin yanındaydım halbu ki işte öyle severdin beni şimdi ellerini tutmak istiyorum ansızın gözlerinin içinde kaybolmak gökyüzüne bakıp hayKırdığımda gelmeni istiyorum, ama madem sen gelmiyosun ben sana koşuyorum madem sonsuzluktasın gelemiyorsun ben sana geliyorum SENİ HALA SEVİYORUM... history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnanılmaz ama çok mutluyum... daim olsun history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnanılmaz ama çok mutluyum... valla ne yalan soyleyim sebebini cok merak ettim Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ne yalan soyleyim sebebini cok merak ettim Sebep olması gerkmiyo aslında,ruhsal durumumla ilgili.Yalan,riya yok...sebep yok...sadece insanları daha iyi tanıyorsunuz....
sebep aramamak gerekiyor bence bazen öyle akışına bırakmak lazım hayatı,
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sebep olması gerkmiyo aslında,ruhsal durumumla ilgili.Yalan,riya yok...sebep yok...sadece insanları daha iyi tanıyorsunuz.... daim olsun
ve insanları tanıdıkça kendinizi de tanıyorsunuz hatalarınızı doğrularınızı tartıyor ama sonucu bilmek istemiyorsunuz aslında mutluysanız gerisi de boş..
klavyem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sebep aramamak gerekiyor bence bazen öyle akışına bırakmak lazım hayatı, Evet öyledir ama bazen insan hayattan kopmus olur birden mutlulugu yakalar bunun bi sebebi vardir mutlaka.. Ayni sey de mutlu olup aninda mutsuzlugu tadan kisiler icin de gecerlidir.. örnek verdim sözúm meclisten disari .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 573 Ziyaretçi