[ses]http://66.111.233.212/mp3ver/Grup AS/Grup As - Gitme Dur.mp3[/ses]
Gitme Dur Ne Olur b?rakma ellerimi...
|
[ses]http://66.111.233.212/mp3ver/Grup AS/Grup As - Gitme Dur.mp3[/ses]
12-02-2006, Saat: 10:48 PM <
Teşekürler Osman...
Supersin arkadaşım...paylaşımların da oyle... Gitmedi ve Gitmedim...
saymadan geçen o yılları ayrılıktan söz etme ne olur
al da git gideceksen canımı gitme dur ne olur bırakma ellerimi ne olur söyle hiçmi sevmedin beni yok olur kırılır... bu kalbim sensiz şimdi ne olur gitme aşkımız bitmesin böyle... Tşkler peri..
12-03-2006, Saat: 06:57 PM <
süper arkadaşım yüreğine sağlık....
gitme dur..... anladim hersey faydasiz birlikte olmamiz imkansiz askimiz degil bir care gec olmadan ayrilmaliyiz anladim hersey faydasiz birlikte olmamiz imkansiz askimiz degil bir care gec olmadan ayrilmaliyiz nasilda soylersin bunlari saymadan gecen o yillari ayriliktan soz etme ne olur alda git gideceksin canimi gitme dur ne olur birakma ellerimi ne olur soyle hicmi sevmedin beni yok olur kirilir bu kalbim sensiz simdi ne olur gitme askimiz bitmesin boyle gitme dur ne olur birakma ellerimi ne olur soyle hicmi sevmedin beni yok olur kirilir bu kalbim sensiz simdi ne olur gitme askimiz bitmesin boyle ne olur gormesen halimi uzgunum baska bir care yok ayrilik en dogru karar inan gitmeye mecburum bu son veda bu kadar kolay miydi hersey yikipta gitmek umutlari inanmam bu sen olamassin kotu bir kabus olsa gerek gitme dur ne olur birakma ellerimi ne olur soyle hicmi sevmedin beni yok olur kirilir bu kalbim sensiz simdi ne olur gitme askimiz bitmesin boyle gitme dur ne olur birakma ellerimi ne olur soyle hicmi sevmedin beni yok olur kirilir bu kalbim sensiz simdi ne olur gitme askimiz bitmesin boyle gitme dur ne olur birakma ellerimi ne olur soyle hicmi sevmedin beni yok olur kirilir bu kalbim sensiz simdi ne olur gitme askimiz bitmesin boyle
12-03-2006, Saat: 07:08 PM <
ellerine sğalık çk güzel gitme dur biliosanız ark yengesiyle sölüomuş nsy elleine sağlı
çk güzel |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gitme Diyorum Az Daha Kalırmısın ? | ROSE | 18 | 1,319 |
04-13-2022, Saat: 05:33 AM Son Yorum: wildfang |
|
Gitme Demeyi Öğrendiğim Gün Geç Kalmıştım.... | ROSE | 8 | 710 |
04-13-2022, Saat: 04:31 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ne olur sus ölüm melegim...... | AsLı | 6 | 493 |