Haramlardan helâle gidip gelmeyi aşk sanma.. (:
Âh be.
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Nikahına benii çağır sevdiğim
İstersen şahidin olurum senin... bu adam kim diye soran olursa.. eski bir tanıdığım dersin sevgilim :yikildim:
Gel dedim, gel dedim, gelmedin yarim..
Senden bana fayda yok Ağrısın, sızısın.. Ağladım, ağladım, ağladım "Yarim yarim" diye duymadın Sağ olasın.. Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sağ olasın.. Tatlı dille söylenmiş bir beddua olarak beynime kazıdım
Gel dedim, gel dedim, gelmedin yarim..
Senden bana fayda yok Ağrısın, sızısın.. Ağladım, ağladım, ağladım "Yarim yarim" diye duymadın Sağ olasın.. Oof oof Âh be.
bir ruyaydi, uyandik en tatli, en mutlu yerinde
bir emir gibi geldi ayrilik gunun birinde en tutkulu sevgiler, en agrili hasretler azalir asinir kayalar gibi kalpler zamanin onunde unutursun, unutursun karisir ya gozyaslari denizlere unutursun, unutursun alisir ya her insan bu gidislere kirilsam da kussem de hayat bu ben affettim sen de affet olur mu unut beni yakamoz misali
vururum belki denize kimin aklina gelirim sence okudun beni gecelerce Üzülmem gerek...
Severek unutmak olur iş mi... Bilerek uçuruma önden atlanırmı ki... Kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz... Boş bırkacam yerini... Hep bomboş... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,139 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,198 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,280 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |