[SIZE=7]"Keşke batıl inançlara sahip olsaydım.
Elim kaşınınca[/SIZE]para gelecek deseydim,
mesela kalbim kaşınıyor gibi yapsaydım da, SEN gelseydin...[SIZE=7]"
[/SIZE]
Acemhe'den :P
|
[SIZE=7]"Keşke batıl inançlara sahip olsaydım. Elim kaşınınca[/SIZE]para gelecek deseydim, mesela kalbim kaşınıyor gibi yapsaydım da, SEN gelseydin...[SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]" Gitmelerin bir türlü bitmiyor ki, geri dönesin! " [/SIZE] İnandırmak istiyorsan beni mucizelere, durma öp karanlığımdan. Bütün olmazlar, olsun! Yakıyorum göğün karamsarlığını tek hamlede İçime çektiğim hep, senin iç’in! ... [SIZE=5]
Sevgilim söyler misin, bu cenaze kimin? Kimin yazgısı bu, kendi mezarının göğsünü kazmak! Bu eller kimin, ecelini avucunda yumruk gibi sıkan… “Yaşasın!” dediğim ne varsa toprak oluyor! [/SIZE] Rastlantı mıdır bilinmez…
[SIZE=5]Hep 22 sinde, hep yağmur, hep bu şehire… Bir bulut geçmişte, eşinden mi ayrıldı acaba bu tarihte?[/SIZE] ... Ne garip
insan bazen, ıskalamayı dileyerek basıyor tetiğe!!! Ve biz seninle tarih boyu geç kalınmış bir aşkız,
hiç vaktinde yetişemedik hayal kırıklarımızı taşıyan vapurun kalkışına... [SIZE=7]' Sevdiğim şiirleri unuttum, sevdiğim şehirleri terk ettim ve sevdiğim şairler öldüler.[/SIZE] Bilmediğim bir neden olmalı, burada olmam için... [SIZE=7]' [/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|