[SIZE=7]...Ve yine biliyorum, ezgisi ağır bugünlerin[/SIZE][SIZE=7]...[/SIZE]
[SIZE=7]... [/SIZE]Seni çok özlüyorum [SIZE=7]...[/SIZE]
Acemhe'den :P
|
[SIZE=7]...Ve yine biliyorum, ezgisi ağır bugünlerin[/SIZE][SIZE=7]...[/SIZE] [SIZE=7]... [/SIZE]Seni çok özlüyorum [SIZE=7]...[/SIZE] "Ayrılık"
Sen Nasıl Bişeysinki Bütün Aşklara Hakimsin Aklım Almıyor Acaba Bikere Aşkta Kazanabilmek İçin Sana Mı Aşık Olmak Gerekiyor[SIZE=7]… [/SIZE] [SIZE=7]"Kalbimin çıkmaz sokaklarında konuşma yasağı ilan edilmiştir...[/SIZE] Suskun gecelerde hasrete inat öpüşme hayallerinin cezası, intihardır[SIZE=7]...[/SIZE] [SIZE=5]Gecenin siyahı, duygularımı azad et...[/SIZE][SIZE=7]"[/SIZE] [SIZE=7]"[/SIZE]İçimden şehirler geçiyor Her durakta duruyor İnmiyorsun! Seni en sıcak ben öperdim Kim bilir ama sen bilmiyorsun[SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]'..Beni sana bağlayan..[/SIZE] Benim sende bir parçam var.. Ve Dediği gibi O'nun, "Aynen olacağını söylediğin gibi, İkimizde meltemi unutacağız.. Gözlerimi senden alamıyorum!" Bir parçan var bende.. .. [SIZE=7]'[/SIZE] [SIZE=7]"[/SIZE]Kin tutmaz kalemim bilirsin. Sen kapatsanda c/ismimin üstüne son sayfanı bu masalın devamını bir ömür bekler yüreğim.. Sana git diyebilmek için kaç alfabe satın aldım z/amansız pazarlıklarla bilsen. Tüm kırgınlıklarımı çıkarıp kumbaramdan saydım bir ´ git ´ etmedi.. Yanında 'me'si olmayan bir git yakıştırılmadı sevdama.. Ama çok istiyorsan işte orda; alfabemin kıyısında bir ´ git ´.. Eksik ´ mahsun ´ çaresiz.. İster al git istersen k/al git/me Yar[SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]"[/SIZE]Hayatıma girişin gibi olmuştu çıkışın[SIZE=6]... Apansız sessiz sedasız. "
[/SIZE] [SIZE=7]"Olurda rastlarsa ellerim ellerine bir sokakta
[/SIZE] Ben hala 'sen' kokuyor olacağım[SIZE=5]...[/SIZE][SIZE=7]"[/SIZE]
[SIZE=7]"Ellerimi açmadan,
[/SIZE]
Soluksuz ettiğim dualarımın Kabul olmayanısın... [SIZE=7]"[/SIZE] [SIZE=7]"Ağlayacakmısın yine. [/SIZE] Hep geçmişe takılı kalıp.. Keşkeleremi yükleyeceksin yine zamanı..? Yaşadığın şeyleri bir kenara bırakıp. Hep kötü anılarımı hatılayacaksın.. Ben böyle mutluyum deyip.. Kendini daha nekadar kandıracaksın..?[SIZE=7]"[/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|