[SIZE=7]"Kalemim işkence altında bile adını vermedi kağıda.
Şiir ol git içimden artık ..[/SIZE][SIZE=7]"[/SIZE]
Acemhe'den :P
|
[SIZE=7]"Kalemim işkence altında bile adını vermedi kağıda. Şiir ol git içimden artık ..[/SIZE][SIZE=7]"[/SIZE] [SIZE=7]"Sağanak bi yağmurla yağsan… Ne bu çatı,ne bu duvarlar engel olabilir gelişine... Bununla kalmaz... Gözlerimden sızarsın yüreğime...[/SIZE][SIZE=7]"[/SIZE] [SIZE=7]
"Üşüyor musun? Üzülme bee! gel yanıma... O kadar yaktın ki canımı; ...Isınırsın... ...Üşümezsin bir daha...[/SIZE][SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]"Çok sevmiştim seni , haketmediğin kadar . Binlerce kişiye yetecek kadar ! Kes sesini , hatta minnetar falanda olma . Üstüm sende kalsın , O'na harcarsın ..[/SIZE][SIZE=7]"[/SIZE] [SIZE=7]
"...benden bir parçasın sanki içindeymişsin gibi gözlerimin beraber bakıyoruz gibi gökyüzüne..[/SIZE][SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]" 'Git!' Diyorsun da Olmuyor işte Git Demekle, Herşeye Rağmen Gidemiyor İnsan. Bende Sana Sev Diyorum Mesela, Sevebiliyor Musun ?..[/SIZE][SIZE=7]"[/SIZE] [SIZE=7]
" Bir erkeğin yumruğundan bile serttir bazen bir kadının son sözü. Çünkü; 'İlki dişlerini döker, Öteki düşlerini' .[/SIZE][SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]
"[/SIZE]Sana dair bir şeyler yazmak istedim, İlham bekledim Gelmedi Gönlüme tek kelime inmedi. Zorladım kendimi yokladım zihnimi Bana mısın demedi! ... Sevgi dedim devamını getiremedim, Hasret dedim çok sıkıldım; Boş verdim Durdum kapattım gözlerimi. Sitem ettim gönlüme; bu kadar mı? dedim. Gönlüm dile geldi: zorlama dedi beni zorlama. Sözün bittiği yerdeyim...[SIZE=7]" [/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|