Allah bana iki seçenek sundu.
Ya katil yada şair olacaktım.
Ben şiirlerde seni öldürmeyi seçtim.
Artık y'azılı' bir katilim.
Ya katil yada şair olacaktım.
Ben şiirlerde seni öldürmeyi seçtim.
Artık y'azılı' bir katilim.
İçinizden Geçen Güzel Cümleler
|
Allah bana iki seçenek sundu.
Ya katil yada şair olacaktım. Ben şiirlerde seni öldürmeyi seçtim. Artık y'azılı' bir katilim. Yorgunluklarım geri döndü yıllık izinlerinden
ege’nin sularında ateş yaktık, kafa çekiyoruz kimler yok ki; bir vapur telaşında kaybedilen heyecanlar, üzerime yapışan kırgınlıklar, verilen ama unutulan sözler, cevapsız sorular hayır! Söylemeyin bu şarkıyı özlendiğim günleri hatırlıyorum, ağlıyorum.
- Bu günlerde aklıma gelen başıma geliyor nedense. Bir de gönlümden geçen yanıma gelse keşke .. ~ ♥
"Yeter, aklından çıkar artık onu" diyor kimileri. "Siz de aklınızla değil de, yüreğinizle sevseydiniz anlardınız beni".
addd:
Baktığın açıya göre değişir hayat, boşluğa bakarsan yalnızlığını,
kendine bakarsan geleceğini görürsün.. Âh be.
"Hanimiş benim sevgilim"... Yerine "hainmiş benim sevgilim"... Yazmıştım ya... O klavyemin bilgeliğiymis el sürşmesi değil.
"Seni seviyorum" cümlesinin "sen" i öldü..
"Cümle"mizin başı sağolsun.. Âh be.
Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.
Gece bir el uyandırdı beni.'
-Kimsin dedim ? Azrail'im dedi. -Ölüme o an İsyan etmiştim.' Ölüm çokmu korkuyorsun dedi. -Evet Korkuyorum dedim.' Neden ? dedi. -Sevdiğimi birdaha Göremeyeceğim için.' Onu çokmu seviyorsun dedi. -Evet canım kadar seviyorum dedim.' Baktım gidiyor... -Hani canımı alacaktın ? Bana baktı ve güldü... Senin canın [SIZE=7]o 'dedi.. Ona Gidiyorum .. [/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Güzel Bir Söz.... | isimyoq | 4 | 716 |
04-14-2022, Saat: 08:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..6 | Liseli_kız | 1 | 435 |
04-12-2022, Saat: 05:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..5 | Liseli_kız | 3 | 578 |
04-12-2022, Saat: 05:15 PM Son Yorum: wildfang |