Bil ki, mutlu son diye birşey yoktur. Çünkü birşeyde 'son' varsa orada mutluluk yoktur !
// Dostoevsky //
// Dostoevsky //
İçinizden Geçen Güzel Cümleler
|
Bil ki, mutlu son diye birşey yoktur. Çünkü birşeyde 'son' varsa orada mutluluk yoktur !
// Dostoevsky //
Kapalı bir sandığın içinde gün ışığına çıkmayı bekleyen, kıymeti bilinmemiş b...ir define değilim ben.Hakkında soracağın her sorunun cevabı üç aşağı beş yukarı sende saklı zaten.Beni keşfetmeye çalışmanı da beni keşfettiğini sanmanı da istemem.Tanımak zorunda değiliz birbirimizi , daha bir arpa boyu tanımamışken kendimizi ... "
Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. KALMAK için SEVGİ için AŞK için HASRET için GELMEK için gerçek ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller yığacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana "büyüksün" derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin.
Gelmesen önemli değil.. Gelsen önemli olurdu!
Özdemir ASAF.
Hiçbir zaman garantisi olmayan bir mutluluk için, hayatınızda kalıcı olan şeyleri yok etmeyin.
Yoksa üzülen siz olursunuz... Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir.
...
Daha az seviyorum seni...Giderek daha az... Unutur gibi seviyorum... Azala azala, aramızdaki uzaklığın karanlığında... Geceler kısalıp gündüzler uzuyor öyle olunca.. ...Daha az seviyorum seni... Kendini iyileştiren bir yara gibi... Daha az...Ve zamanla...
Hiçbir zaman garantisi olmayan bir mutluluk için, Hayatınızda kalıcı olan şeyleri yok etmeyin. Yoksa üzülen siz olursunuz..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Güzel Bir Söz.... | isimyoq | 4 | 716 |
04-14-2022, Saat: 08:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..6 | Liseli_kız | 1 | 435 |
04-12-2022, Saat: 05:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..5 | Liseli_kız | 3 | 577 |