Kim demiş 'en büyük asklar nefretle başlar' diye. "Benim en büyük nefretim; bir askla başladı".
İçinizden Geçen Güzel Cümleler
|
[u]"ama içime dokundun bir kere. [/u]
[u]Parmak izlerin duruyor bakışlarımda. Nereye baksam senden bir iz bırakıyorum.."[/u] Hapşurduğumda; çok yaşa, iyi yaşa yerine benimle yaşa deseydi keşke. Bende; "sende gör" değilde, "emrin olur" deseydim sessizce.
**Yara açıktır ve hep içerlere işler. Hayatı senin gibi görmeyenlere anlatsan dinlemezler. Dinleseler inanmazlar. ''Biz böyle görmüyoruz senin ruhun hasta'' derler. Kendin gibi birini bulana kadar hastasındır...!**
Üşüyorum yalnızlıktan bu kalabalık Dünyada
Kalbim üşüyor,düşüncelerim titriyor.. Onları ısıtacak,sarıp sarmalayacak sıcaklığı özlüyor.. Yine onu arıyor,yine onun yolunu gözlüyor bakışlarım.. Ama ne gelen var ne giden.. ...Hem gelse bile acaba tekrar ısınırmı yüreğim ?.. Ama gelse yeterki gelse de titremeye devam etse Düşüncelerim..(
Denizleri sevmek için önce dalgaları seveceksin sevilmek için önce sevmeyi bileceksin sevmeyi bilmiyorsan güvenmeyi deneyeceksin
Oysa "Allαh sevdiğine kαvuştursun." diyen hiç bir dilenciyi boş geçmemiştim ben..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Güzel Bir Söz.... | isimyoq | 4 | 716 |
04-14-2022, Saat: 08:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..6 | Liseli_kız | 1 | 435 |
04-12-2022, Saat: 05:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..5 | Liseli_kız | 3 | 578 |