ALLAH'ım HayırLısı Neyse o oLsun Ama Mümkünse En hayırLım ' 0 ' oLsun ♥ (Amin)
İçinizden Geçen Güzel Cümleler
|
Dosttur; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi ona ayırmaya çalışırsın.
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın. Bakarsın ki her şey başladığın gibi! Olmuyorsa, olmuyordur! ... Gönlün rahat mı? Elinden geleni yaptın mı? Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…
"Boş boş seviyorum demekle olmaz; Göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin.. yapamıyor musun ! O zaman yoldan çekileceksin".
MaSaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:"Boş boş seviyorum demekle olmaz; Göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin.. yapamıyor musun ! O zaman yoldan çekileceksin". Vaayy Harikaymş bu Âh be.
[url="http://www.facebook.com/notes/sevgiliye-gonderilmemis-mektuplar/gece-mesajlasirken-konunun-en-tatli-yerinde-sizi-ot-gibi-birakarak-uyuya-kalan-k/10150134255950934"]
[/url] Gece mesajlaşırken konunun en tatlı yerinde sizi ot gibi bırakarak uyuya kalan kişiye 'sevgili' denir.
Sana yüklediğim anlamları senmişsin gibi düşünme, Aldanırsın ! O anlamlarla sadece bende varsın. "Ben seviyorsam sen bahanesin."
[url="http://www.facebook.com/notes/sevgiliye-gonderilmemis-mektuplar/hayat-oyle-lanet-birsey-ki-sustugunda-konusmadin-diye-pisman-eder-konustugunda-i/10150133023835934"]
[/url] "Hayat öyle lanet birşey ki; Sustuğunda konuşmadın diye pişman eder, Konuştuğunda ise susmadığın için kahreder". [Bukowski]
"Benden nefret ettiğini duydum. Eğer seni düşünecek vaktim olsa, bende senden nefret ediyor olurdum".
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Güzel Bir Söz.... | isimyoq | 4 | 716 |
04-14-2022, Saat: 08:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..6 | Liseli_kız | 1 | 435 |
04-12-2022, Saat: 05:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..5 | Liseli_kız | 3 | 578 |