aşk genel müptelasıdir. history ile iyi arkadaştır eskiden bende o gruba dahildim ama dışlandım seviyorum seni
Hasretiim
|
Pek tanışmıyoruz ama gördüğüm kadarıyla;
esprili, aşık, sevecen, sevilen, saygılı birisi (:
En aşık üyelerimizden biri
Sakin, sevimli ve sempatik bi arkadaşımızdır Sınavlarla biraz başı derttedir. Iyi anlaştığım sevdiğim bir insandır Hasretiim uslu: acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşk genel müptelasıdir. history ile iyi arkadaştır eskiden bende o gruba dahildim ama dışlandım seviyorum seni Dıslanmadın yanlış düşünüyorsun güzelim bende seni seviyorummm
02-04-2011, Saat: 04:32 PM <
birebir tanışıp arkadaş olma fırsatı bulamasamda
yazılarını takip etmekten sıkılmadığım yegane üyelerden... paylaşımcı ve aşkın anlamını bilendir...
Bi konumda çıkan reklamdan dolayı beni uyarmasıyla kazandı gönlümü yardımsever insan...
MeLeksi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bi konumda çıkan reklamdan dolayı beni uyarmasıyla kazandı gönlümü yardımsever insan... Ne mutlu bana acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşk genel müptelasıdir. history ile iyi arkadaştır eskiden bende o gruba dahildim ama dışlandım seviyorum seniHasretiim yazmış gerekeni,sadece ilave.. Çarşı,gurubun her türlüsüne karşı.....
ben cok uzak kalınca ayrıntı atlamısım kimdir bu baaayanın askısı
cokcok özlediklerimden keske birlikte cok daha fazla sey paylasabilseydik uzak kaldık uzun zamandır ama dönücem birgün bekle beni ey hasretim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi