[SIZE=7]
"Baş ağrısı dediğiniz şey,
hüzne dayalı gözyaşlarının doğum sancısıdır aslında...[/SIZE][SIZE=7]"
[/SIZE]
"Baş ağrısı dediğiniz şey,
hüzne dayalı gözyaşlarının doğum sancısıdır aslında...[/SIZE][SIZE=7]"
[/SIZE]
Acemhe'den :P
|
[SIZE=7]
"Baş ağrısı dediğiniz şey, hüzne dayalı gözyaşlarının doğum sancısıdır aslında...[/SIZE][SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]
"Dünyanın en yakışıklı, zengin, başarılı adamı da olsan; [/SIZE] Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa; sıfırsın...[SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]
"Kızmayın ona ! [/SIZE] Biliyorum sadece emir cümlelerini sevmediği için `kal`madı.[SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]
"Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni.[/SIZE] Söyle ne zaman okunur burda ezan, bir yudum su gibi özledim seni...[SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7] "Bir gün buluşacağız seninle o koskoca bir pastaneye benzeyen şehirde! Pandispanya kokacak coşkuyla, hasretle kucaklaşmamız! [SIZE=7]Canım! [/SIZE] Canım benim! Hazırla kendini! Hazırla İstanbul’u[/SIZE][SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]
"Çok yoruldum sevgili; daha fazla yorma beni. Ben fazlasıyla ödedim zaten, uğrunda kaybettiklerimin bedelini" [/SIZE] [SIZE=7]
"Aynı kağıdın arka ve ön yüzleri gibiyiz. Sonsuza dek beraber; ama hiçbir zaman birbirlerini görmeyen[/SIZE][SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]"Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik. Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik[/SIZE][SIZE=7]! [/SIZE][SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]
"Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin.. yazar silersin.. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun[/SIZE][SIZE=7]" [/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|