arkada?lar bir soru sizce deniz ger?ekten mavimi?
sizce deniz mavimi?
|
E?er Ciddi anlamda cevap istersen ??le diyim ;
Hay?r deniz mavi de?ildir.??inde bulunan suyun rengi hepimizin bildi?i gibi berrakt?r.Berrak renginin ?zelliklerinden biri yans?t?c? olmas?d?r.Denizler de i?lerindeki su sayesinde g?ky?z?n? yans?t?r.G?ne? ????? ile birle?ti?inde g?ky?z?n? ?ok net g?rebiliriz ama bulutlu havalarda dikkat edin denizin rengi gridir. Bir di?er cevap olarak da ??le dicem; Denizler hep mavidir umutlu olanlara g?re... Zira umutsuzlu?un rengi siyah oldu?u gibi y?reklerde umut beslemenin rengi u?suz bucaks?z denizlerin rengidir... SizofreN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:E?er Ciddi anlamda cevap istersen ??le diyim ;wa?????????????????????????????????????????????????????? ba?ka s?xe ne hacettt .... tbrklerrr
walla süper anlatın yaa...
daaa gri renk saçma gibi geldi bana...
griden ziyade karanlık oluyor mesela gece siyah ooluyor karanlık görebilionuzmuu
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walla s?per anlat?n yaa... p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wa?????????????????????????????????????????????????????? ba?ka s?xe ne hacettt .... tbrklerrrYa bi?i yapmad?m ben! ?st?me gelmeyin intihar ederim bak SizofreN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya bi?i yapmad?m ben! ?st?me gelmeyin intihar ederim bak etttt tutan yokkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!! :p:p sonra sensiz da ii oluw buraaa(?aka) p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: etttt tutan yokkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!! :p:p sonra sensiz da ii oluw buraaa(?aka)ii tamam mavi mavi denizlere at?cam kendimi g?r?rs?n sen :p
yok yaff bari intihar ediceksen duygusuz.com un i?inde intihar et atla balkondan
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sizce Nedir??????? | Karatas | 2 | 593 |
04-13-2022, Saat: 02:48 AM Son Yorum: wildfang |
|
sizce a.ş.k neyin kısaltması | İLAYDA | 13 | 1,007 |
04-08-2022, Saat: 11:15 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bu Toplum Nereye Gidiyor Sizce ? | ZencefiL | 19 | 2,141 |