Sevdim Tuttuğun Yolu:
|
wallla bende sevdim tuttugun yolu janımjımm
yüreğinee sağlıkkk teşekkrler roket55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wallla bende sevdim tuttugun yolu janımjımmVALLA TUT CANIMCIM ...GÜZEL YOL BENİM YOL... BEÄžENMENE SEVİNDİM
04-08-2007, Saat: 05:00 PM <
Bir taşı bir taşa vurduğumuzda
Bir taşin sesi çıkar yalnızca Gizli mahpuslığun kızıl perdesi Düşer ortaya Sahi sen şaşkınlığından mı ağlıyorsun kadın Yoksa ağladığın içinmi şaşkınsın Yaşadıkların hiç yabancı değil bana Yapılması gerekenler yapılmadı Babamın tarihini unutmadım Beni ancak o anlatabilirdi Un elendi Elek nereye asılacak Seni anladım O gece bende ağladım. Ben suskunluğun oğluyum Muhteşem çirkindir yüzüm Ve bana hayat şunu öğretti kadın Gözyaşıyla yeşermez tohum Senin sevincin hüzün Ama ben çok yüzsüzüm. Kendini inkar ederken dünya İyi olmayı öğrendim Kendimden çıkmayı boşluğa Ki ölürsem bu yüzden öleceğim Aşırı oksıjenden Sen bilmiyorsun kadın Damarlarım çatlaktır benim İçime akar kanım Irmaklar kesilir Deniz bağrına basar beni Ölümüm bile benim değil başkalarının. Ah ellerim Boğun kendinizi kendi sularınızda Aslınızın ikinci kopyası olmadan Gök göklükten Mavi mavilikten çıkmadan süperdi... emeğine sağlık.. yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şiirde çok güzeldi sağol canım benim...
güselmiş yaw arkadaşına yolladıgın yerim yüreğiniiiii yüreğinee sağlıııkk
roket55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güselmiş yaw arkadaşına yolladıgın yerim yüreğiniiiii yüreğinee sağlıııkkaşkolsun canımcım seni duyanda sana hiç yapmıyoz sanacak ... buda senin için canımcım,fatihcimmiley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
herşeye rağmen sevdim seni | d€n!z kısı | 1 | 544 |
04-15-2022, Saat: 12:35 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yitik bir adamı mı sevdim ben? | d€n!z kısı | 6 | 365 |
04-15-2022, Saat: 12:22 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ben Seni Sevdim... | *TATLI BELA* | 8 | 526 |
04-14-2022, Saat: 07:51 AM Son Yorum: wildfang |
|
sevdim birtaanem | leyla | 2 | 388 |
04-12-2022, Saat: 11:27 AM Son Yorum: wildfang |
|
Dokunma bana dokunma...!-Gönül hancım..-unuttum-ben günah işleemdim sadece S.sevdim.. | PaPaTYa_PReNSeS | 9 | 758 |
04-12-2022, Saat: 04:15 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi