€zBeRimSin Şiirleri
€zBeRimSin Şiirleri
|
SevGiye Açılan Bir Mutluluk
Gözlerim için için yanıyor dertlerim bir su misali akıyor rüzgar olan gönlüm her yerde seni arıyor... Güz yaprakları gibiyim ateş olup yanıyorum her yerde seni arıyorum güneş olup doğuyorum.. Umudumuzu yitirmedik hep diriyiz, hep ayaktayız toprak gibi, çamur gibi nemlenip ıslanıyoruz.. Güneş gören bir filiz gibi, yeni tomurcuklanan bir gül gibi yeniden doğup, yeniden açıyoruz.. Biz var ya biz sevgimizi haykıyoruz... €zBeRimSİn... 05-03-2007 08:04
Öfkemden ÇırPınmakTayım...
Dertlerimle Başbaşayım Bir Yanımda sen Bir yanımda Yokluğun Öfkemden Çırpınmaktayım.. Cezamı Benim Çektiğim Çile mi, Kader mi Yok Yok Benim Öfkem Öfkemden Çırpınmaktayım... Aklımda Sen Varsın Yok Oluşun, Gidişin Beni Terkedeşin İşte Ben ve YokluÄžum Çırpınmaktayım Ölü balık Gibi, Denize susamış SAZAN gibi Ölüşümün sensiz Sebebi Öfkemden Çırpınmaktayım... €zBeRimSİn... 12.03.2007 02:18
DünyamSın
Geceleri Rüyamda Düşüm Sabah Kalktığımda Neşem, Eğlencem, mutluluğum, nefesim Gündüzüm, hayatım, Şiirimsin... Şarkılarımdaki sesim Kalemimde son Sözümsün Yarınlarımda Tüm Umudum Sevincim, dertim, can Yoldaşımsın.. Duygularımda duygusun Kalbim, Ömrüm, herşeyimsin Canıma can, Hayatıma anlam Sen varya sen, beni ben Yapan Dünyamsın... €zBeRimSin... 16-03-2007, 06:18
03-18-2008, Saat: 02:57 AM <
Güzel Konu ,
Konu ve verilen emeğe istinaden , konu tarafımca askıya alınmışdır . Yağışkan konu yani ... Güzel olan yüreğindeki emeklerin için sonsuz teşekkürlerimi sunarım . Canımsın Seni Seviyorum . Sevg ...
Son İtiRaFımdır...
Geleceğe Geçmişe Senelere, Asırlara Aylara Günlere, Saatlere Dakikalara Saniyelere, Dostluğa, Kardeşliğe SevGiye AŞK'a Son İtirafımdır.. Sevgi Dolu Gençliğime, Umutsuzluğuma, En Büyük Hatama, Sensiz Geçen Günlerime Son İtirafımdır... Değmez İnsana Hatıralarıma, Düşlerime Hayallerime Son İtirafımdır.. Sahte Gülüşüne,İkiyüzlülüğüne, Gelmişine Geçmişine Sevabına Günahına Son İtirafımdır.. Senle Olan Hatıralarıma, Sensiz Geçen Günlerime Sigarama,Kibritime Son İtirafımdır... Gülen Yüzlü Gözlerime, Yüreğime, Bedenime Hayatıma, Gençliğime Son İtirafımdır... Dönüşü Olmayan Yarınlarına, Verdiğin Tüm Sözlere Geride Kalan Hayallerine Son İtirafımdır... €zBeRimSin... 15.03.2007 Perşembe Saat: 00:30
S€vdan Yaktı €Ritti ßeni..
Sevdan Yaktı eritti Beni Gönlümün Çağırında Tutundum sana Bağlandım bi anda Herşeye rağmen Aşığım sana.. Güzel Gözlerin Yok mu senin, Sevda Çiçekleri Kondu Bi Anda Yüreğim Tutkun sana.. Nasıl da Çoştu Gönlün Gönlümün Sarayında.. Uzakta Olsanda Yine Aşığım Sana Bu Can Seninle Yaşadı Sensiz de olamaz Asla… Yıldızım, Ay’ım, Güneşimsin Güneşten Kopan lav Parçamsın Yaşama Sevincim,Baharımsın Sen Benim Aşkımsın… €zBeRimSin... 17-03-2007, 08:06
GüzeLim
Ya umut Biterse İşte O zaman Ölüm Gelir Seninle GüzeL Günlerimiz Geçti Sadece Helallik İstedim Hakkını Helal Et GüzeLim Yaşamın Son anını Seninle Geçirmek İstedim Şuan Ölüyorsam Sebebi Sensin Güzelim The €nd Film Bitti Buraya kadarmış Sevenler hep kayıp edermiş Güzelim Son Dileğim Seni görmekti Bana Çok Gördün be Güzelim Senden Son İsteğim Hep mutlu Ol emi be Güzelim.. €zbeRimSin 15-09-2007, 04:16
Seviyorum seni..
Dün Gece Seni Düşündüm O GüzeL GüLmeni, Bana Canım Demeni Tatlı GözLerini, Tatlı Sesini AgLadım Yine Seni Düşündüm Şu Gülüşün öldürür beni O GözLerin Yok mu? Söndürür Beni Sen Başkasının Başka Herkes Bilmeli Seviyorum Seni Bırakma beni... €zBeRimSin 16-12-2007, 07:48
Unutamadım ki...
Çok unutmak istedim seni Unutamadım ki... Herşeyin ile ağır basıyordun İç karartan o güzelliğinle Saçlarının kokusuyla Gözlerinin anlam dolu bakışıyla Sevmene, özleminle O kadar isyan ettim İnsafsız saatlere Günlere gecelere Unutmak istedim Unutamadım ki Yine herşeyinle ağır basıyordun Telefondaki sesinle Ağlamanla, öpüşünle Seni seviyorum demenle Unutmak şimdi mümkün mü Ağır geliyor yokluğun Özlemin yakıyor beni Unutmak kolay mı Unutamıyorum, unutamam da Çok unutmak istedim seni Unutamadım ki.. €zBeRimSin 01:50 14.11.2007 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çıldırmak ÜzereYim.. €zBeRimSİn... | €BeRimSin | 7 | 484 |
04-13-2022, Saat: 07:05 PM Son Yorum: wildfang |
|
(¯`•._ αѕιρяєηѕєѕ _ .•Â´Â¯) siirleri :) | (¯`•._ αѕιÏÑєη | 59 | 4,527 |
08-15-2011, Saat: 11:23 PM Son Yorum: (¯`•._ αѕιÏÑєη |
|
Emrah ÇETİNKAYA şiirleri | masal_prensi | 3 | 877 |
12-18-2010, Saat: 11:13 PM Son Yorum: masal_prensi |