Butun BJKLıLara Gecmıs olaaaa :yikildim:
Beledıye CALISIYO arkadas

Beledıye CALISIYO arkadas

| 
					Beledıye Calısıyoreee!
				 | 
| 

03-22-2008, Saat: 10:42 PM <

Butun BJKLıLara Gecmıs olaaaa :yikildim: Beledıye CALISIYO arkadas    
			dogru size de guzel cakmisdi :kucak: 2 macda 5 puan kaybetdiginiz takim besiktasi yendi diye belediye calisiyor oldu. bari bizim de dilimiz yandi sizin de filan yazsaydin. her zamanki mert :kiyamam: 

03-23-2008, Saat: 01:44 AM <

tamam da onlarda beledıye bızı yendıgınde aynısını yazdıLar herséy karsıLıkLı x) 
			blue_belial

03-23-2008, Saat: 01:50 AM <

Mert duydunmu bu adnan polat Gassarayın neyı var neyı yok satılıga cıkarıyomus ben dıyom senınle bı kac parca bısı bızde alak sevaptır destek cıkmak lazım   

03-23-2008, Saat: 01:51 AM <

:yikildim: zamanında para yatırdı bizim GFB tayfası ona  ama olsun bizde yaparız biseyler, onlarsız ligin tadı yok,kimi yencezzz   
			blue_belial

03-23-2008, Saat: 01:54 AM <

olmassa bızım mınıkler lıgınden bı kac adam verırız hacı o kadar da gaddar deılız  hıc olmassa bı kac tane yedek oyuncuları olsun. Top toplayıcıları ayakkabı boyasıyla boyayıp brezılyalı dıye kakalamaya baslıcaklar mıllete yoksa yakında  hayır o degıl, boyalarda pahalı bu aralar bılıyonmu     

03-23-2008, Saat: 01:58 AM <
		  olsun abı gerı almamak uzere de verırız bız para nolcak, garıban sevındırmek sevap nasıl olsa 
			Fenerbahçenin kurulmasına Galatasaraylıların destek olduğunu ve yeni bir takım kurmak için futbolcu verdiklerini unutmamak gerek sevgili arkadaşlarım ... canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fenerbahçenin kurulmasına Galatasaraylıların destek olduğunu ve yeni bir takım kurmak için  miley20:  miley20:  miley20:  miley20:  miley20:  miley20:  miley20:  miley20: Anlayan anladı     | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 | 
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Belediye,İnönüdede Çalışıyormuşşş! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 530 | 10-28-2007, Saat: 10:27 PM Son Yorum: Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | |
| şok şok şok belediye suları kesti.........:):) | GCLRNFNS | 2 | 539 | 08-11-2007, Saat: 11:10 AM Son Yorum: GCLRNFNS | |