Sevmis ayrilmis belkide neler yasadi kim bilir kim hakli kim haksiz ne biliyorsunuz !
Kimi dinlediyseniz ille o kisimi hakli ya karsidaki ne cekti ne hissetti ne fedakarliklar yapti belkide ama sonucta yasandi ve bitti !
Sizdemi yasadiniz onlarla birlikte sizdemi uzuldunuz uzuntulerinde yada sizdemi sevindiniz mutlu gunlerinde!
yanindamiydiniz zor gunlerinde yada mutlu oldunuzmu huzurlu gunlerinde !
hic kimse bilemez kimin sevdasi kimin cebinde !
Kimi insan olumune sever silemez unutamaz yasananlari !
Kimi insan ise sildimi bitmistir arkasina donmez zaten donecek olsa o iliskiyi asla bitirmez mucadele eder elinden geleni yapar ve cabalar onunde belkide mutlu gunler vardir yasayacaklari !
Ama kime ne bana ne ona ne size ne !
Yorum yapmayin kimsenin iliskisi hakkinda yada ilgilendirmez kimin kimi sevdigi kimle ayrilip kimle basladigi gonul onun gonlu gonlune alan ise almazdi zaten olmasa gonullu !
Kimsenin sevdasi kimseyi ilgilendirmez !
Ve hic kimsenin hakki yoktur o birini sevdi yada birinden ayrildi die yorum yapmaya !
Kimse ustune alinmasin lafim ortaya !
Benim uyuzlugum ise herseye bilip bilmeden maydanoz olanlara !
Kimi dinlediyseniz ille o kisimi hakli ya karsidaki ne cekti ne hissetti ne fedakarliklar yapti belkide ama sonucta yasandi ve bitti !
Sizdemi yasadiniz onlarla birlikte sizdemi uzuldunuz uzuntulerinde yada sizdemi sevindiniz mutlu gunlerinde!
yanindamiydiniz zor gunlerinde yada mutlu oldunuzmu huzurlu gunlerinde !
hic kimse bilemez kimin sevdasi kimin cebinde !
Kimi insan olumune sever silemez unutamaz yasananlari !
Kimi insan ise sildimi bitmistir arkasina donmez zaten donecek olsa o iliskiyi asla bitirmez mucadele eder elinden geleni yapar ve cabalar onunde belkide mutlu gunler vardir yasayacaklari !
Ama kime ne bana ne ona ne size ne !
Yorum yapmayin kimsenin iliskisi hakkinda yada ilgilendirmez kimin kimi sevdigi kimle ayrilip kimle basladigi gonul onun gonlu gonlune alan ise almazdi zaten olmasa gonullu !
Kimsenin sevdasi kimseyi ilgilendirmez !
Ve hic kimsenin hakki yoktur o birini sevdi yada birinden ayrildi die yorum yapmaya !
Kimse ustune alinmasin lafim ortaya !
Benim uyuzlugum ise herseye bilip bilmeden maydanoz olanlara !