evet kizlar erkeklerin en gicik oldugu ?zelligi nedir?
mesela ben capkin olmalarina bide anlayissiz olamalarina sinir oluyorummiley7:miley7:
mesela ben capkin olmalarina bide anlayissiz olamalarina sinir oluyorummiley7:miley7:
kizlar erkeklerin en gicik oldugunuz ?zelligi nedir?
|
evet kizlar erkeklerin en gicik oldugu ?zelligi nedir?
mesela ben capkin olmalarina bide anlayissiz olamalarina sinir oluyorummiley7:miley7: gurbetci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet kizlar erkeklerin en gicik oldugu ?zelligi nedir?En g?c?k oldu?um yanlar? : Bazen o kadar so?uk oluyorlarki duygular?n? a??k a??k ifade etmediklerinde nefret ediyorum onlardan
Bayanlar erkeklere göre daha açıktır bu konuda erkekler kapalı biraz bana göre....
11-09-2006, Saat: 06:46 PM <
erkekler yarad?l??lar? itibari ile duygular?n? s?zle belliedemezler ama bazen en so?uk davran??lar?ndan bile sizi sevdi?ini anlayabilirsiniz ... onlar i?in s?z de?il icraat ?nemlidir.miley17:
ben korkak olan erkeklere g?c?k oluyorum
11-09-2006, Saat: 06:51 PM <
kay?p_g?lgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkekler yarad?l??lar? itibari ile duygular?n? s?zle belliedemezler ama bazen en so?uk davran??lar?ndan bile sizi sevdi?ini anlayabilirsiniz ... onlar i?in s?z de?il icraat ?nemlidir.miley17: ?ok iyi a??klam??s?n yaa ?zellikle ?uras? kay?p_g?lgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onlar i?in s?z de?il icraat ?nemlidir.miley17: ManyaX_BoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok iyi a??klam??s?n yaa ?zellikle ?uras? S?lo bu soruyu sana sormuyorlar ki sen nie cevap verisun onu anlamad?m Karde?im ?akt?rma ama bu konuyu senden iyi kavrayan olmam?? MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:S?lo bu soruyu sana sormuyorlar ki sen nie cevap verisun onu anlamad?m Morcim S?lemi? Daha Bi?i Demicem
yaw siz ne ariyosunuz burda ben bu soruyu kizlari sordum arkadasaar
ayip oluyo yane |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kızlar ne tur erkeklerden huoslanır | alone_male19 | 2 | 639 |
04-12-2022, Saat: 09:49 PM Son Yorum: wildfang |
|
Erkeklerin Kad?nlardan Ricalar? ... | Firari Fırtına | 14 | 1,514 |
04-04-2022, Saat: 10:22 PM Son Yorum: wildfang |
|