:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"TL" Simgesi Belli Oldu!
www.stargundem.com/ekonomi/eko-gundem/1266744-iste-turk-lirasinin-yeni-simgesi-tl-simge-yukleme.html

kusura bakmayın bir türlü haberi buraya taşıyamadım. Pc olmayınca böyle oluyor Big GrinBig Grin Bakalım beğenecek misiniz? Ayrıca sembolü bilgisayarınıza indirebilirsiz. Euro(€) , Dolar($) işareti gibi TL sembolünü de kullanmak istersiniz belki Big Grin
Ara
aaaaaaaaaaaaa çok güzelmişşş cok begendm Big Grin
Ara
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun Big Grin
Ara
aminnnnn
Ara
Sevmedim ben.....
Ara
Walla açıkcası bana da pek hoş gelmedi :/ kırma bir şey olmuş
Ara
Gerek varmıydı bilmiyorum,seçenler bir yorumlamışlar ama offff,inanılmaz anlamlar yüklemişler,güç güven vs.Sevmedim ben...
Ara
E yükleyecekler tabi işlerinin adı ne.daha güzel bir şey bulanabilirdi kanımca :/ doğu-batı yok bilmem ne anlamı varmış güyaa... Bildiğin euro(€) kırması işte. Özgün bir şey olmalıydı.
Ara
aman ya kimsede bişe begenmıyo heee nevar gayet güzel bence Big Grin tarlada ot kesen oraklar gibi cok sevimli nihahahaha Big GrinBig Grin
köyümü hatrlatıyo bana Big Grin
Ara
Bana;ters çeviriliğinde azrailin elindeki orak gibi geldi,pehh
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dağdan kaçan PKK’lılar Barzani’nin askeri oldu Pessimist 1 764 04-11-2022, Saat: 08:39 PM
Son Yorum: wildfang
  2007, ikinci “Dünya Mevlana Yılı” oldu Pessimist 1 913 04-11-2022, Saat: 01:25 PM
  Bir Ermeni Öldü... blue_belial 9 1,583 04-09-2022, Saat: 06:32 AM
  Fazla Su İÇİnce Zehİrlenİp ÖldÜ soyle 1 741 04-07-2022, Saat: 10:22 PM
  Askindan Gozleri Kor Oldu soyle 2 886 04-07-2022, Saat: 10:20 PM

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi