EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama görmüyoo kimseeeee canımmmm
görürler güselim kafanı yorma sen bunlara takılcaksan işimiz var bosver sen yasama bak yasam da bir aşk bence
Düşün ki bu yazıyı sevgilin okuyacak, ona ne söylersin?
|
02-15-2007, Saat: 03:05 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama görmüyoo kimseeeee canımmmm görürler güselim kafanı yorma sen bunlara takılcaksan işimiz var bosver sen yasama bak yasam da bir aşk bence bişi sölememe gerek yok onun yanında olmamdan ve gözlerinin içine bakmamdan anlar zaten:$
Belimi büküyor böyle ayrılık,
Verdiğin acılar hasret tanıdık, Görmedim ki senden bir gün yakınlık, Dönmesen de geri farketmez artık. Zaten mesajı girişte de yazıyor. Anladı o anladı Not: Bu konu kafamda şimşekler çaktırdı ve aklıma güzel bir fikir geldi. Sizlere bir süprizim olacak
02-15-2007, Saat: 03:28 PM <
Admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Belimi büküyor böyle ayrılık, bak simdi heyecan yarattın ha süpriz ne bak konuyyu ben actım simsekleri ben caktırdım kafanda sölersin bana hatta benimde fikirlerim olusur iyi seyler yapılırmiley16: bu arada dörtlük döktürmüssün helal
02-18-2007, Saat: 03:17 AM <
YOK AMA OLSAYDI
RÜYALARA REST ÇEKTİM UYUMUYORUM, HERKES DERİN UYKUDAYKEN BEN SANA DALIYORUM, UYKULAR ÇOK TATLI DERLER BEN SENİ TADIYORUM, ONLAR UYKUYA BEN SANA DOYAMIYORUM... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Onadır bu itirafım bilmesede el gibi okuyacak olsada onadır...! | PaPaTYa_PReNSeS | 29 | 2,158 |
04-08-2022, Saat: 08:16 PM Son Yorum: wildfang |