Emy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben te?ekk?r ederim; ?zellikle F?rt?na G?n?l'e g?zel yorumlar? i?in.
Rica ederim .....
Sevg ...
Seni Seviyorum..??nk?...
|
Firari Fırtına
08-14-2006, Saat: 06:00 PM <
Emy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben te?ekk?r ederim; ?zellikle F?rt?na G?n?l'e g?zel yorumlar? i?in. Rica ederim ..... Sevg ...
Firari Fırtına
08-14-2006, Saat: 06:54 PM <
Alıntı:Seni sevdiğimi anlatmaya çalışırken ne kadar çaresiz olduğumu da görüyorum. Her sözcükten sonra durup tekrar tekrar düşünüyorum, seni yeterince anlatabildim mi diye... Biliyorum ki yetmeyecek, bu kadar sözcükten sonra bile sana sevgimi anlatamamış olacağım. Bu cümle çok güzelllllllllllllllll
Seni seviyorum ??nk?;
Sen asl?nda benim...:p Bende benim... Ee sen bensen, ben gene bensem......:confused: C?k.. denedim ama olmad? bu i? bana g?re de?il. Ben b?yle ?eylere gelemem yav......Racona ters :p F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevmenin raconu olmaz aloooo Racon benim raconum sevmenin raconu de?il... Benim mizac?ma ters yani bu t?r ?eyler... San?r?m yeteri kadar a??klay?c? olmu?umdur... aloooo demene de gerek yok. Ben senin g?r???ne sayg? duyuyorsam sende benim g?r???me sayg? duymak zorundas?n... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Seni Seviyorum Kalbim.... (s&s) | >As!_M€L€q< | 9 | 1,199 |
04-14-2022, Saat: 10:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
seni | djseninim | 6 | 616 |
04-14-2022, Saat: 06:27 PM Son Yorum: wildfang |
|
Seni Seviyorum çünkü; (s&s) | >As!_M€L€q< | 11 | 1,342 |
04-14-2022, Saat: 03:42 PM Son Yorum: wildfang |