tskler guzeldi
Kimsesiz Caddelerde Iki Korkak Yürek
|
04-13-2007, Saat: 10:33 PM <
......... ) ` - . .> ' `( .......
........ / . . . .`\ . . \ ........ Ç ........ |. . . . . |. . .| ........ O ......... \ . . . ./ . ./ ......... K ........... `=(\ /.=` ......... ............. `-;`.-' ............ T ............... `)| ... , ........ a ................ || _.-'| ........ T ............. ,_|| \_,/ ........ L ....... , ..... \|| .' ............. ı ....... |\ |\ ,. ||/ ............. S .... ,..\` | /|.,|Y\, ............ ı ..... '-...'-._..\||/ ............. N ......... >_.-`Y| ..............Y .............. ,_|| ...............A ................ \|| ...........A ................. || ..........A ................. SENNNNNNNN cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tskler guzeldisağol canım beğenmene sevindim ... Solgun bir edayla dökülüyor kelimeler eteğinden yalnızlığımın... Varmak için yolculuğuna çıkmışken, yetişmeye çalışmaktan vazgeçiyoruz geceye.Özleminin izlerini izliyoruz, şehrin üzerinden. Yokluğunun izleri silinesi de, Senden gerek epey bir. Yeni yeni anlamlar yüklüyorum şimdi tüm bildiklerime dair. Dar kalıplı, çok hevesli, son sözlü, az buçuk heyecanlı adımlar bunlar. Benden aşıp sana varacak şimdi en parçam. Kalp atışlarımı duymanı isterdim ama Artık o yok ki! Tükenişim, sana varışıma eş değer, artık bitsem kendim de sana varsam değer derken ben, sağırlığının çilesi içimde. Bir gün kurursa sular, yokluğun denizinde o zama bir anlam daha eksilip, çoğalacağım sana: Derya... Yüreğimi yolluyor bu soğuk hava... Bu kara gece. Bir ucu ben de bağlı ipin ve sımsıkı avuçlarım arasında. Gökteki en ay şahit sana olan çokluğum, sensiz yalnızlığıma. Anla! En parlak yıldız hatrına! Solgun bir edayla döküldü kelimeler eteğinden yalnızlığım... Dokunursa canının attığı yere parçalarım, bir haber yolla. En parlak yıldız hatrına! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yürek yanıyor yar can çok acıyor.. | mscxcs | 4 | 591 |
04-11-2022, Saat: 02:57 AM Son Yorum: wildfang |
|
Susmayi ögreniyor Bu Yürek.. | ÇiLeK | 5 | 339 |
04-08-2022, Saat: 09:37 PM Son Yorum: wildfang |
|
Caddelerde Rüzgar Aklımda Aşk Var | Masal_yuzLu | 31 | 8,649 |
04-07-2022, Saat: 05:24 PM Son Yorum: wildfang |