[SIZE=3]?ehirler aras? otobus yolculuklar?nda bayan ve erkek yanyana oturam?yor. Bu konu hakk?nda d???nceleriniz nelerdir?
[/SIZE]
[/SIZE]
Bayan ve erkek yanyana oturamaz.
|
[SIZE=3]?ehirler aras? otobus yolculuklar?nda bayan ve erkek yanyana oturam?yor. Bu konu hakk?nda d???nceleriniz nelerdir?
[/SIZE]
Ben 5 sene boyunca otob?slerde yolculuk yapt?m Okula gidip gelirken.....
Herg?n kavga ediyordum yavv muavinlerle... Bi bayan bindi?i zaman bayan yan? yoksa gelio muavin; Abi seni ?uraya alal?mda buraya bayan otursun diyor...:mad: Gelde dellenme...:mad: Yav karde?im...:mad: Biz yolda bayanam? sald?r?yoruz...:mad: Oturmazsa oturmas?n gitsin ayakta o zaman...:mad:
Ya bu rahatlık açısından uygulanıyo bence... Yani kızmaya gerek yok
Emy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya bu rahatl?k a??s?ndan uygulan?yo bence... Yani k?zmaya gerek yok Hehee 5 sene boyunca herg?n bu tart??malar?n tam ortas?nda kal?nca ister istemez sinirleniyor insan... Ve de uzun yol dedi?im de 1 saatlik yol yavv... Emy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abartm??s?n yani:p Hehee yok yav abartm?yorum... Ha zaten ?niversite ??rencileri sorun yaratm?yor.(bayanlar) Hatta onlar muavine k?z?yor b?yle bir uygulama i?in. Onlar geliyor muavin hemen i?e ba?l?yo ; Abi seni 2 ?ne alal?m. Ben yok diyorum hemen rotay? ?eviriyor ba?ka birine abi seni arkaya alal?m. Hehee i?te o arada o ayarlamalar? yaparken k?zlar zaten oturuyor bile erkek yan?na. Ve bi de muavine ??k???yorlar bu nas?l bir uygulama diye b?yle i? mi olur diye.. Ee hakl?lar b?yle cahillik olmaz...
Sen oldukça dolmuşsun bu konudan anlaşılan Allah bi daha göstermesin ne diyelim:o
Sen olduk?a dolmu?sun bu konudan anla??lan Allah bi daha g?stermesin ne diyelim:o
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Mutlu anlar Bay-Bayan:) | Karatas | 1 | 641 |
04-13-2022, Saat: 06:28 AM Son Yorum: wildfang |
|
S?z?n B?lg?sayar D??? M? Erkek M?? | Karatas | 3 | 563 |
04-12-2022, Saat: 08:33 PM Son Yorum: wildfang |
|
B?r Kadin Ve Erkek Nasil Mutlu Ed?l?r? | Karatas | 2 | 752 |