su perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:okurum tabi yaa... ama fazla uzun olmas?n s?k?l?yorumda...
zaten fazla uzun yazmam oku bak
inat
|
su perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:okurum tabi yaa... ama fazla uzun olmas?n s?k?l?yorumda... zaten fazla uzun yazmam oku bak
09-08-2006, Saat: 01:47 PM <
PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhalefetlikle k?r?c?l??? kar??t?rmayal?m arkada?lar..ben bunu anlamad?m ?imdi. direkt ?st?me al?naca??m muhalefetle k?r?c?l??? birbirine kar??t?rmamak ne demek? ama? de?ildir benim muhalefetim. sadece ara? bunu s?yledim her zaman. yapt???m yorumlar salt bir muhalefeti i?ermez. daha do?ru ve daha g?zeli bulma ?abas?d?r t?m?. ?unu da s?ylemeden ge?meyece?im. e?er yapt???m yorumlar k?r?c? geliyorsa yine devam edece?im yorumlar?ma ??nk? ben ben olmad?ktan sonra hi?bir i?e yaramam. muhalefetlikle k?r?c?l?k aras?nda ince bir ?izgi falanda yoktur. sonu?ta bir etkile?im i?i bo?una demezler "a?z?nla ku? tutsanda yaranamazs?n" k?r?lmak isteyen k?r?l?r..........
isyanbitmezcim kardeşim punisher kardeşimin sözlerini yanlış anlama seni tanımadığı içindir ortada bi kırıcılık yok kırılanda yok
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bunu anlamad?m ?imdi. direkt ?st?me al?naca??m muhalefetle k?r?c?l??? birbirine kar??t?rmamak ne demek? ama? de?ildir benim muhalefetim. sadece ara? bunu s?yledim her zaman. yapt???m yorumlar salt bir muhalefeti i?ermez. daha do?ru ve daha g?zeli bulma ?abas?d?r t?m?. ?unu da s?ylemeden ge?meyece?im. e?er yapt???m yorumlar k?r?c? geliyorsa yine devam edece?im yorumlar?ma ??nk? ben ben olmad?ktan sonra hi?bir i?e yaramam. muhalefetlikle k?r?c?l?k aras?nda ince bir ?izgi falanda yoktur. sonu?ta bir etkile?im i?i bo?una demezler "a?z?nla ku? tutsanda yaranamazs?n" k?r?lmak isteyen k?r?l?r.......... ki?i belirtmemi?tim ama ?st?ne al?n?p al?nmayaca??na sen karar verirsin..a??k?as? al?n?p al?nmad???n benim umrumda de?il.ho? payla??mlar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Üç Noktana İnat . | _AL0n3_ | 1 | 382 |
06-26-2009, Saat: 12:32 AM Son Yorum: Seyduna |
|
Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacagım | deli_sevdam | 1 | 657 |
04-20-2008, Saat: 09:49 PM Son Yorum: Yorgun Yürek |
|
TüM AcıLaRa iNaT.. | :: CiMCiMe :: | 0 | 379 |
10-05-2007, Saat: 01:32 PM Son Yorum: :: CiMCiMe :: |