:kk: BİR KIZA SENİ SEVİYORUM DEDİM CIKMA TEKLIFI ETTİM O DA KABUL ETTİ O DA BANA SENİ SEVİYORUM DEDİ :kk: ETRTESİ GÜN BANA DEDİKİ BEN AYRILMAK İSTİYOUM DEDİ BU NASIL SEVMEK ARKADAŞLAR KIZI ERTESİ GÜN BAŞKA BİRİYLE GEZERKEN GÖRDÜM EEE BU NA NE DEMELİ KIZ O COCUKLA GEZERKEN YANINA GİTTİM SELAM VERDIM KIZ BENİ GORUNCE SURATININ RENGİ DEGİŞTİ. SENİ TANIDIGIM O GÜNE NALET OLSUN...TÜLAY
Beni Sevmiyormuuş
|
Yorumlarinizi Bekliyorum Sizce Kiza Bir Tokat O Cucuguda Orda Dömelimiydim?
kıza tokat atsanda çocuğu dövsende değişen bişey olmayacak orçun...o yüzden bırak uğraşmaya değmez...daha yaşın genç hayatın boyunca karşına ne insanlar çıkaak bu günlerini hatırlayıp güleceksin...
06-19-2007, Saat: 08:59 AM <
yok canım ölye vurmakla kırmakla bir yere varamazsın
Böylesi insanlar o tokatı bile haketmiyorlar.En güzeli Allah'a havale etmek öyle yaptığın zaman hani duygularınla oynadı ya hani sana yalan söyledi ya bunuu emin ol kurban olduğum Rabbim yanına bırakmaz...Çıkarır elbette senin için zor bir durum ama sen yinede efendiliğini bozma şeytanın vesveselerinede aldanma karşına mutlaka helal süt emmiş adam akıllı biri çıkacatır yeterki sabretmesini bil
TAKMA KAFANA BE ORÇUNUM bak bi ilişkiye yeni başlarsannn başlangıçta herşeyiii düşünceksin olumluyuda olumsuzuda tama kardeşimm vurmakla kırmakla tatmin olmassın senin gibi biri bana göre bunu yaptıktan sonra pişmanlık duyarrrr okişş
bencede vurmakla kırmakla bişi olmaz bak yine kıs sana ayrılmak istiyorum demiş bana demedi bile direk aldattı ama sonra köpek gibi döndü dolaştı benim kapıma geldi önce az biraz yalwarttım sonrada gittim gel çıkalım dedim hemen sazan gibi atladı sonrada aldattım 1 gün sonra senin bana yaptıgını ben sana yaptım yolun açık olsun buda sana kapak olsun dedim yüzünü bi görseydiniz mos mordu
06-19-2007, Saat: 01:59 PM <
orçun bence yapacağın en iyi şey orada cuk diye oturacak sözü bulup sölemek tokattan daha ağır olur bence
06-21-2007, Saat: 03:54 PM <
Boşver takma kafana o yaptgı ayıpla utansın.orda agır bi laf koyucaktın tam oturucaktı.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Nie aLDaTTıN BeNi zALiMmMmM =( | kardijan | 14 | 798 |
04-08-2022, Saat: 07:11 PM Son Yorum: wildfang |
|
''B?TT?'' AMA KALB?MDE B?TMED?:'(((duy beni? | ciciKIS | 15 | 1,183 |
04-06-2022, Saat: 10:22 PM Son Yorum: wildfang |
|
AFFeT BeNi FaToS :D | juLia | 23 | 1,485 |