€ her inSanda ßiaS giSem oomaSı LaSım dime ßu arada yeti$emion aßi ßana cßk Cwp yaS
Âh be.
GüZeL we Dahi yayından kaLdırıLıor (;
|
€ her inSanda ßiaS giSem oomaSı LaSım dime ßu arada yeti$emion aßi ßana cßk Cwp yaS
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:€ her inSanda ßiaS giSem oomaSı LaSım dime ßu arada yeti$emion aßi ßana cßk Cwp yaS gisem mi sen buna gisemmi diosun şimdi sen gisem görmemişsin :yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu yarımada herkes salaktı yaa huh dedırtmıstı bı ara aynen serseri be öleydi valla özel toplama bunlar ya canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen serseri be öleydi valla özel toplama bun:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ya abı hadı salak olurda yaa bu kadar mı olur yaa ben hıc ızlemedım ama :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: yanı cok salaktı ordakı kızlar ama guzlellerdı allah ıcın :yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı hadı salak olurda yaa bu kadar mı olur yaa ben hıc ızlemedım ama :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: yanı cok salaktı ordakı kızlar ama guzlellerdı allah ıcın :yikildim::yikildim: işte sadece güzellerdi be sersi başka bişi yoktu zaten ya sanki uzayda yaşıyorlar ben ilk bölümünü izledin ağlayımmı güleyimmi karar veremedim doğrusu canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işte sadece güzellerdi be sersi başka bişi yoktu zaten abı ben paso guldum ama sınırden kzıların guzlellıgı bıle sınırmı gecırmedı yaa dusunebılıyomusun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
dünyanın en güzel sözü(: | MaNeSiA | 6 | 524 |
10-26-2007, Saat: 05:47 PM Son Yorum: Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ |
|
DiZiYi YaYıNDaN KaLDıRın! | Böcük | 1 | 342 |
09-26-2007, Saat: 02:20 AM Son Yorum: :: CiMCiMe :: |