hayata gülümseyerek bakmasını öğrenebilirsek..
oda bize hep gülen yüzünü gösterir…
kalp gözünüz açık olsun yeter…
AyNa........
|
hayata gülümseyerek bakmasını öğrenebilirsek.. oda bize hep gülen yüzünü gösterir… kalp gözünüz açık olsun yeter… ALIŞAMADIM SIÄžLARA BENİM YOLUM DERİNLERE.DERİNLER MAVİDİR. BENİM UMUTLARIM MAVİ.BENİM HÜZÜNLERİM MAVİ. BİRDE EMANET YÜREÄžİM VAR BİR BİLSENİZ MASMAVİ… MAVİ UYSAL BİR TEBEHSÜM DERİNLER HÜZÜN SARHOŞLUÄžUM. HANİ SORDUN YA YOLCU. BELKİDE YANLIZ BİR DENİZ FENERİYİM… ne seveni nede gideni hepsinden vazgeçtim aşklarım dillere düştü sayenizde e buymuş aşk bestesi dedikleri ne bu dünyayı yıkarım nede kırarım kadehleri sevgiye inanmaz oldum sayenizde. tükenmiş delikanlı aşk dedikleri. ne gülerim ne de kızarım ne de arkasından ağlarım yüreğim aşklara küstü sayenizde. e bıktım artık fahişe gönüllerden. ne okyanuslar kadar derin.ne de gökyüzü kadar sakin. fikirler altüst oldu sayenizde. korktum artık çarkların dönüşünden of allahım of nedendir hep böyle sana gelişim.of allahım of.ofları tekelledim sayenizde. piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok guzel bır sozz gecekten elıne saglık beyendiğine sevindim okuyan gözlerine sağlık |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kırık ayna... | PaPaTYa_PReNSeS | 5 | 551 |
04-08-2022, Saat: 04:53 PM Son Yorum: wildfang |
|
··•Â» ·•Ölünce Sevemezsem Seni ( AyNA )•Â· «•Â·Â· | Yorgun Yürek | 7 | 518 |
09-01-2008, Saat: 07:57 PM Son Yorum: Yorgun Yürek |
|
Ayna Seninle Ben... | ÇiLeK | 2 | 507 |
08-09-2008, Saat: 03:25 PM Son Yorum: GeCeı@Şžı@Äžı@ |