Saol cok güzel oturtmuşun lafı ama aşk katili olan ben deilim kendi şiirimle laf alacagım hiç aklıma gelmezdi
Yorumun içinde saol begenmene sevindim ha birde özleme
(¯`•._ αѕιρяєηѕєѕ _ .•Â´Â¯) siirleri :)
|
05-18-2009, Saat: 05:33 PM <
Saol cok güzel oturtmuşun lafı ama aşk katili olan ben deilim kendi şiirimle laf alacagım hiç aklıma gelmezdi
05-19-2009, Saat: 11:12 AM <
o kısımlar hoşuma gitti için aldım yoksa sana laf sokmak için değil ....
Uzun uzun güzel bir yorum yazmak isterdim ama beceremem ki .. Anneye dert yandığın şiirin çok hoşuma gitti. Onun dışında çok güçlü anlamı olan sözlerde var aralarda. Bir Kayseriliden bu kadarını beklemiyordum açıkçası.. Bi harikaydı şiirlerin dostum...
Yüreğinden mutluluk, kalbinden sevgi hiç eksik olmasın.. Tşkler..
05-22-2009, Saat: 12:49 PM <
Teşekür ederim ademcim begenmene sevindim o anneme dert yandığım şiirimi aglaya aglaya yazdım
07-10-2010, Saat: 09:36 PM <
Bir kadeh daha doldur yabanci
Ben dertliyim derdim ise pek aci Cekmeyen bilmez bu hasret yarasi Sigaramin dumaninda boguluyorum dinmiyor bu sanci Nerelere vursam basimi nerelerde kaybetsem kendimi Bulamasalar soyle ben bulana dek benligimi Onu getirsinler bana yuregimin hekimini Odur derdime care o bilir benim ilmimi Dinle yabanci dinleki anlayasin Sarhos deyip basindan savma sakin Aklim yerinde duruyor yuregim kackin Bilirmisin sevdali hasreti ne yamandir ne taskin Vuslat gelmek bilmiyorsa can nasil dayansin Özlem cana tak ettiyse beden ne yapsin O yarda ayni sancidaysa seven ne yapsin BIR KADEH DAHA DOLDUR YABANCI KADER UTANSIN !!! 12.04.2009 (¯`•._ αѕιρяєηѕєѕ _ .•Â´Â¯)
08-15-2011, Saat: 11:23 PM <
Kagit kalem almaya cekindim elime bugun ,
icimden cok sey soylemek geldi ben cok sustum sadece . Gozlerim puslu yuregim bulutlu duygularimda firtinaliydi . Bugun sana sustum ciglik cigliga . Sahte tebessum sahte gulumseler sahte ben tek gercek vardi s'en giderken ben bitiyordum. S'en nekadar sahte duygularla yanimda olduysan ben okadar gercek aci cektim simdi soyle sevgili anladinmi beni ? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Emrah ÇETİNKAYA şiirleri | masal_prensi | 3 | 872 |
12-18-2010, Saat: 11:13 PM Son Yorum: masal_prensi |
|
blue_belial Şiirleri | blue_belial | 20 | 2,055 |
11-26-2008, Saat: 08:03 PM Son Yorum: CaNaT |
|
Kömen şiirleri | KOMEN | 404 | 14,808 |
10-20-2008, Saat: 01:36 AM Son Yorum: ÇiLeK |