satılık olamayn tek şey cimbom aşkı
Emre: "Mutluyum, geri dönüş yok"
|
05-31-2008, Saat: 10:49 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:satılık olamayn tek şey cimbom aşkıEmrede ki gibi mi
emre futbolcu işi o nerde ekmek parası o formaı giyer ama kalbini bilemeyis her formayla kalbi değişimiomu?
05-31-2008, Saat: 10:52 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emre futbolcu işi o nerde ekmek parası o formaı giyer ama kalbini bilemeyis her formayla kalbi değişimiomu?Aman beee Asyam takılıyorum yaaa ilk yorumumda dedim zaten parayı nereden alıyosa o takımlıdır
05-31-2008, Saat: 11:36 PM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hiçbir Galatasaray taraftarının bu transfer fifisinde bile değildir,öenmli olan transfer değil oynayacağı oyundur...Hatırlarsanız Newcastle emreyi Galatasaraydan almak için ne mücadeleler verdi ne kadar uğraştı ama sonuç hüsran oldu ve bekleneni alamadı... Emre konusuna gelip UEFA ve super kupa dan bahseden adama yorum yazmam, Emre için de çıldırmaya devam et
05-31-2008, Saat: 11:46 PM <
ayrıca belirtmeden geçemicem;
Alıntı:Tümer Çarşıyla beraber küfrü bastı‚ ÇUBUKLU giydi... aşık oldu‚ şimdi Yunanistan'lardan kalkıp maçlara geliyor...
Emre hakıkı gaLatasaraylı olsaydı .. para ıcın gaLatasaraya kazık atıp ıntere gıtmezdı..
Ben ınanmıyorum Emre futbolLcudur Onun futbol sevgısı varsa yuregınde ama fb forması gıymez dıey bı kaıde yok adam öle bakarsak futbol oynayamaz.. ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Emre konusuna gelip UEFA ve super kupa dan bahseden adama yorum yazmam, Cevap vermen için seninde başarılarının olamsı gerekiyor ; neyse bu bi tarafa emre için neden çıldırayım ki çokta fifi :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: Adamlar sanki cristiano ronaldoyu almışla |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
3 puan ald???m?z i?in mutluyum! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 375 |
04-02-2022, Saat: 06:10 PM Son Yorum: wildfang |
|
Eski futbolcu Hakan Şükür futbola geri mi dönüyor? | MaSaL | 0 | 561 |
02-15-2011, Saat: 09:15 PM Son Yorum: MaSaL |
|
Emre Güngör sabırları taşırdı! | Psycho | 0 | 482 |
09-29-2009, Saat: 07:06 PM Son Yorum: Psycho |