ben senden gittim ama sen benden hiç gitmedin kalbimin tek hükümdarı sendin halada öylesin sevgilim kalbimin hükümdarı..sana hükümlüyüm ben sadece..
Yüreğine sağlık çilek...
Yüreğine sağlık çilek...
Kalbimin Hükümdarısın.....Hükümlünüm Hala....
|
09-24-2008, Saat: 10:59 PM <
ben senden gittim ama sen benden hiç gitmedin kalbimin tek hükümdarı sendin halada öylesin sevgilim kalbimin hükümdarı..sana hükümlüyüm ben sadece..
Yüreğine sağlık çilek... AyyüzLüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CiLegim güzel yüregin dert görmesin harikaaaa... Sagol Ayyüzlüm... Begenmiş olmana sevindim canım..rabbim herşeyi gönlüne göre versin.. Sevgilerimle.. нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öpüyürom seni güzeller güzeli (: Kalbimsin.... Bende seni öpüyorum Çicegim... beautiful_matrax Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok guzeldi yuregıne saglık Sagol canım begenmene sevindim.. Herşey gönlünce olsun..... Sevgilerimle Patikli_Penguen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben senden gittim ama sen benden hiç gitmedin kalbimin tek hükümdarı sendin halada öylesin sevgilim kalbimin hükümdarı..sana hükümlüyüm ben sadece.. Okuyan gözlerin,yorum yapan ellerin ve yüregin dert görmesin... Sevgiyle KaL... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bayım sen "kalbimin ağrıyan yanısın"... | acemhe | 8 | 806 |
01-29-2011, Saat: 11:46 PM Son Yorum: acemhe |
|
Sensiz Kalbimin Sessiz Çığlıkları. | нüzüηçiçÑ”ği | 25 | 2,663 |
05-15-2009, Saat: 12:45 PM Son Yorum: Aşksı@z |
|
Varlığın hala ihtilalleri doğuruyor | Onder OZTÜRK | 0 | 453 |
04-30-2009, Saat: 09:22 PM Son Yorum: Onder OZTÜRK |