tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Heheee...
Noldu destek kuvvetleri g?r?nce t?rst?n m??...miley14:
YOK LAM TUT? ?K? K???Y? B?RDEN YEN?P SEN? HAYAL KIRIKLI?INA U?RATMAK ?STEM?YOM
Araba kullanan bayanlar
|
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Heheee... YOK LAM TUT? ?K? K???Y? B?RDEN YEN?P SEN? HAYAL KIRIKLI?INA U?RATMAK ?STEM?YOM EmEL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konuyu ne g?zel sapt?rm???n?z :yikildim: :yikildim: tesekk?r ediyorum EmEL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama hepsi ?yle de?il tabi dimi ark?da?larrr Hehee senin mesajlar arada kaynam?? yav... Yok yok hepsi ?yle... Ya tamam bayanlara ehliyet veriliyor buna sesimi ??karm?yorum da... Araba niye veriliyor yavv...:yikildim: :yikildim: :yikildim: (Hehee bu laf? bi yerden duymu?tum ama nerden ??karamad?m yavv... )
10-12-2006, Saat: 03:22 PM <
gngr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haklısın evli değilim,bu konu diger bayan arkadaslari uzdu mu bilmiyorum ama benim acimdan bir sorun yok,tabiki paylasima devam etmek hakkin..kisitlama amacli soylemedimmiley38:ben daha dogrusu dunyadaki istatiklerde ,kazalardaki artma grafiginin cinsiyetten degilde bilincsizlikten,tercubesizlikten,dikkatsizlikten,suratten,asiri alkol vs... ve turkiyeyi ele alirsak ehliyetlerin belirli ucret karsiligi,havadan verilmesinden (tabiki genel degil bu dusunce)... kazalar gun gectikce artiyor ve bunun onune gecilemiyor maalesef...resmi-dini tatillerde bu oran daha da yukseliyor..herkesi duyarliliga davet ediyorum simdiden..kendinize,ailenize ve karsi tarafin can kaybina sebep olmamak icin trafik canavari olmayalimmiley38: tsk ederim paylasimin icin,devamini da bekleriz buarada ,su kadinlara azcik aciyin yaf:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bayanlar Gelinli?inizi Se?in ... | Firari Fırtına | 69 | 3,427 |
04-04-2022, Saat: 03:17 AM Son Yorum: wildfang |
|
sarılma yastığı (yalnız bayanlar için) | sıla | 6 | 1,689 |
03-10-2012, Saat: 02:45 PM Son Yorum: Patikli_Penguen |
|
yüzük seven bayanlar için | simla | 16 | 1,202 |
04-02-2008, Saat: 10:17 PM Son Yorum: Seyduna |