300 gr. kıyma
• 2 adet bayat ekmek içi (ufalanmış) ya da bir avuç galeta unu
• 1 adet yumurta
• 1 adet orta boy soğan
• 1 tatlı kaşığı salça
• 1 tatlı kaşığı yeni bahar
• Tuz karabiber pul biber kekik
•1 kase kadar rendelenmiş kaşar peyniri (dilimlenmiş de olablir.)
Nasıl yapılır?
1. Soğanı soyup rendeleyin. Kaşar peyniri hariç tüm malzemeleri bir kaba alıp yoğurun.
2. Daha sonra köfteden ceviz büyüklüğünde parçalar alın. Avuç içinde açarak içine kaşar peynirini koyup poğaça gibi iki ucunu kapatın.
3. Kapaklı bir teflon tencere ya da tavayı yağlayın ısınınca hazırlamış olduğunuz köfteleri tavaya koyup ağzı kapalı her iki tarafını kızartın ve sıcak servis yapın.
Afiyet olsun...
• 2 adet bayat ekmek içi (ufalanmış) ya da bir avuç galeta unu
• 1 adet yumurta
• 1 adet orta boy soğan
• 1 tatlı kaşığı salça
• 1 tatlı kaşığı yeni bahar
• Tuz karabiber pul biber kekik
•1 kase kadar rendelenmiş kaşar peyniri (dilimlenmiş de olablir.)
Nasıl yapılır?
1. Soğanı soyup rendeleyin. Kaşar peyniri hariç tüm malzemeleri bir kaba alıp yoğurun.
2. Daha sonra köfteden ceviz büyüklüğünde parçalar alın. Avuç içinde açarak içine kaşar peynirini koyup poğaça gibi iki ucunu kapatın.
3. Kapaklı bir teflon tencere ya da tavayı yağlayın ısınınca hazırlamış olduğunuz köfteleri tavaya koyup ağzı kapalı her iki tarafını kızartın ve sıcak servis yapın.
Afiyet olsun...