Kış aylarında bolca tüketilen bu gıda
lezzetinin yanı sıra pek çok hastalığa da iyi geliyor. 22 .02.2010 / 00:22:43
![336684.jpg](http://www.haber3.com/images/news/336684.jpg)
Kış aylarında bolca tüketilen bal kabağı lezzetinin yanı sıra pek çok hastalığa da iyi geliyor. Uludağ Üniversitesi Baş Diyetisyeni Sevinç Yetişen
bal kabağının alzheimer
erken yaşlanma ve kansere karşı koruyucu olduğunu ve vücudun paslanmasını önlediğini söyledi.
Bal kabağının göz
mide ve beyin sağlığı için de mükemmel bir besin olduğunu belirten Yetişen
bal kabağının toksinlerin atılmasına ve kolesterolün düşmesine de yardımcı olduğuna işaret etti.
![virgulll.gif](http://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif)
![336684.jpg](http://www.haber3.com/images/news/336684.jpg)
Kış aylarında bolca tüketilen bal kabağı lezzetinin yanı sıra pek çok hastalığa da iyi geliyor. Uludağ Üniversitesi Baş Diyetisyeni Sevinç Yetişen
![virgulll.gif](http://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif)
![virgulll.gif](http://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif)
Bal kabağının göz
![virgulll.gif](http://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif)
![virgulll.gif](http://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif)