GEREKEN MALZEMELER:
1 adet kereviz yaprağı
1 adet havuç
1 diş sarmısak
1 adet iri soğan
4 adet olgun domates
1 paket mantar
2-3 adet yeşil biber
6 çorba kaşığı zeytinyağı
300 gr kıyma
tuz
YAPILIŞ ŞEKLİ:
Mantar, biber, havuç, kereviz yaprağı, sarmısak ve soğanı
temizleyip,ince ince doğrayın. Bir tencereye yağı, soğanı ve sarmısağı
koyup pembeleştirin. Mantar, havuç, biber, kereviz yaprağı ve kıymayı
katın. Kıymanın rengi dönünceye kadar sürekli karıştırarak pişirin.
Rendelenmiş domatesleri ve tuzu kavrulmakta olan karışımın üstüne
boşaltın. Kısık ateşte 20-25 dakika daha pişirin.Sıcak sıcak makarnanın
üzerine dökün.
1 adet kereviz yaprağı
1 adet havuç
1 diş sarmısak
1 adet iri soğan
4 adet olgun domates
1 paket mantar
2-3 adet yeşil biber
6 çorba kaşığı zeytinyağı
300 gr kıyma
tuz
YAPILIŞ ŞEKLİ:
Mantar, biber, havuç, kereviz yaprağı, sarmısak ve soğanı
temizleyip,ince ince doğrayın. Bir tencereye yağı, soğanı ve sarmısağı
koyup pembeleştirin. Mantar, havuç, biber, kereviz yaprağı ve kıymayı
katın. Kıymanın rengi dönünceye kadar sürekli karıştırarak pişirin.
Rendelenmiş domatesleri ve tuzu kavrulmakta olan karışımın üstüne
boşaltın. Kısık ateşte 20-25 dakika daha pişirin.Sıcak sıcak makarnanın
üzerine dökün.