GEREKEN MALZEMELER:
Tuz
5 adet fesleğen yaprağı
300 gr soyulmuş domates
3 diş sarmısak
2 adet acı kırmızı biber
YAPILIŞ ŞEKLİ:
Sarmısakla kırmızı biberi ince kıyıp, ateşte koyup biraz soldurun.
Fesleğen yaprakları ile domatesleri de ince kıyıp buna ilave edilin.
Tuzunu ekleyip tencereyi kapatın. 15 dk kadar pişirin. Bu zaman sonunda
sos hala çok sıvı ise,tekrar kapaksız olarak ateşe koyun. Tam kıvamına
gelince bir kaşık saf zeytinyağı ekleyin. Bu sosu makarnanın için
kullanabilirsiniz.
Tuz
5 adet fesleğen yaprağı
300 gr soyulmuş domates
3 diş sarmısak
2 adet acı kırmızı biber
YAPILIŞ ŞEKLİ:
Sarmısakla kırmızı biberi ince kıyıp, ateşte koyup biraz soldurun.
Fesleğen yaprakları ile domatesleri de ince kıyıp buna ilave edilin.
Tuzunu ekleyip tencereyi kapatın. 15 dk kadar pişirin. Bu zaman sonunda
sos hala çok sıvı ise,tekrar kapaksız olarak ateşe koyun. Tam kıvamına
gelince bir kaşık saf zeytinyağı ekleyin. Bu sosu makarnanın için
kullanabilirsiniz.