:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~
°¤(MiNik_P€Ri!i)¤°
iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gözLerim daLar derin ßenim hisLerim ßöyLedir yerLi yersiz söyLenir sözLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir

GençLigimizi yakanLara , Sevdiqimizi eLimizden aLanLara , Kolumuza jilet attıranLara , Kadehi eLimize tutuşturanLara,her Kuytu köşede esrarı cektirip üçlüyü tersten yaktıranLara isYanım aLLah'a degiL Tüm aLLah'sızLara..! Günahkar SokakLarın tövbekar DelikanLısı

İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !

ßëDëñîM |{å®åñ£ı|{£å®DÃ¥ ø£åñ §ëñ§îZ£îğë ®µ]¬[µM §åñå åî±

NØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk . . ..

Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum..

Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer!

Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..

ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İçKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI öLmEk Mi???

Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GÜzELİ ArA, DOÄžRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!

Hî¢ VaraMaDIM FarkIña, Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruM, DûñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñI.MutLuLugu satI¥øruM ZararIña, kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi

CeSarE†imiN ßi††iÄži yErdE £SaRe†iM ßa$Lar

S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak dön£n aLçak oLSun ..§£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I öLüm , §£nd£n qayrI§Ina yokum !

Hele Bir Kapansın Kapılar ! Sular Durulsun ! Bıçak Atacagım Tam 12'Den ! Kısa Devre Yapsın Kalbim ! Ellerım inatla Dokulsun Cıgaraya !

DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR.

£y Karanlık Gecenin Hayırsız Zalim Kızı .. Sorgusuz SuaLsiz Asigim saNaaa uLannn (;

Piyasanin KraL'i OrTamin Adami Warmi itariz oLan .

A$k Mi ? O DéDigin Gazoz AgaCi Burda YétismiYor ! ..

'ÇoBaN oLuR KoYuN GüDeRiZ,KaFaMıZ BoZuLuR EsRaR iÇeRiZ,BuNaLıMa GiReR JiLeT ÇeKeRiZ...''IzmitLiyiz''öLüMüNe SeVeRiZ

Ya Sahip Olursun ßana ßu Hayatta Ya Hayal oLur KaLırım RüyaLarında Ya $arkın oLur DoLanırım DudakLarında Ya Uzaktan geLen Ses oLur KaLırım kuLakLarında

Olume sozum yok sadece... Avuclarim kaniyor.

Ben Sevdiğim Uğruna Yanmışım .1Siz Yanmasanız Nolur...Ben Sevdiğim Uğruna Ölmüşüm Siz Öldürseniz Ne Olur.!

Hér qüné ß!r öMür w£r!yorum, warLıqına Dua , yokLuquna !Syan £d!yorum

a$k ÇekiLmez ßuraLarda ßen Hep Seni Aradım.. Duvarlara Senin iÇin Resim Çizip Agladım.. Sen uyurKen ßen Düşündüm.

Sânâ ßêdduâLar ßîLê Çok $êytânâ SâttÃŽm Sênî , Ondân ßâşkâ KîmSên Yok...! Artîk Oynâmânâ Gêrêk Yok, Çûnkû; Gêri Dônûş YoLûn Yok...!

HHHerkezzz aAAynıykennn BBBizzz FFFarklıydıkKK ŞŞŞimdiii HHHerkezzz FFFarkkk PPPPeşindeee ßßßizzz YYYineee AAAynıyızzz

ŞeReFSiZ DoSTLaRıN oLaCaÄžıNa DeLiKaNLı DüŞMaNLaRıN oLSuN!

'ßizi iTE KÖPEGE reziL etmeyin. İTİN hatrı YOKSA sahibinin hatrı varki BURDAYIZ.bir Günde kraL OLmadıkki, bir Günde tahttan ineLim!

S£vm£diğin ßIrIn£ AsLa S£nI S£vIyorum D£m£..İçInd£ oLmAyAn DuyguLAr vArmI$ gIßI Söz £tm£.KIms£nIn HAyAtInA KALßInI KIrmAk İçIn GIrm£

Biz KimLeriz? Diye Sorma, Biz Hayata Boş VermişLerdeniz. Hayat Nedir? Diye Sorma, Biz Hayat Deryasinda YüzenLerdeniz. Bizi Arama Lüks MeyhaneLerde, Biz Dost Şarabı içenLerdeniz.

NamLudan Çıkan Kurşun Sadece NamLuya Geri Girmez.. kaLpden çıkan Sesde hiç Susmaz ...

hâyâttâ êñ gúzêl dúşÃºÃ± , bêñlê yâsâdıklârıñı úñút ! yâsâmâdıklârıñı dúsúñ ...

Kim Demish UyusTurucu ZaraRLı DiYe..Ben HerSeYimi aYıkkeN kayBeTTim

Kahpe Hayat : Ya güldürür ? Ya Ağlatirsin ? Neden Hep Ağlayanlardan Olduk.!

hiÇ kimse içiN hayaL kurmadım..cünkü hiÇ kimSe iciN hayaL kurmadim...

Ñé yàñıñızdáyım ñè dé kàr$ıñızdá bèñ hép kènárdàyım !
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: °¤(MiNik_P€Ri!i)¤° - 04-07-2007, Saat: 08:44 AM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: Qetesh - 04-07-2007, Saat: 12:42 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: tatlı_cadı - 04-07-2007, Saat: 04:30 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: TurKisHBeBeQ1 - 05-12-2007, Saat: 04:06 AM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: cadım_ - 05-24-2007, Saat: 01:39 AM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: hakan2796 - 05-24-2007, Saat: 03:21 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: düzceli aşık - 06-02-2007, Saat: 11:07 AM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: PCKoPaT - 06-02-2007, Saat: 11:09 AM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: lee_meri - 08-06-2007, Saat: 12:21 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: pu$4+ - 08-06-2007, Saat: 07:16 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: kübi$im - 08-20-2007, Saat: 04:12 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: kübi$im - 08-20-2007, Saat: 04:14 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: koç.a.ş. - 09-07-2007, Saat: 09:04 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: lazmurat - 09-08-2007, Saat: 01:05 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: blueblade - 09-08-2007, Saat: 06:05 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: koç.a.ş. - 09-18-2007, Saat: 06:00 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: koç.a.ş. - 09-23-2007, Saat: 05:08 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: setzkescher - 09-25-2007, Saat: 06:10 PM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: aNq3L!ca - 09-27-2007, Saat: 01:08 AM
Çoq GuseLL!!! ~ MSN NiCKLeri ~ - Yazar: cadı - 09-28-2007, Saat: 07:41 PM

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Msn nickleri tugba 10 1,794 04-03-2022, Saat: 05:13 PM
Son Yorum: wildfang
  Msn nickLeri «|Ŝŧāŕś×ĩň×My×ęy&#28 27 4,112 10-19-2010, Saat: 07:16 PM
Son Yorum: heartless
  Yeni kısa ayrılık nickleri CaNaT 1 1,427 11-21-2009, Saat: 10:45 PM
Son Yorum: Samsun55
  Nefret Nickleri - Msn Nefret Yazıları CaNaT 2 1,151 11-19-2009, Saat: 12:50 AM
Son Yorum: Aşk_Bu
  Kurtlar vadisi Nickleri CaNaT 0 840 11-19-2009, Saat: 12:50 AM
Son Yorum: CaNaT

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
  Tarih: 01-12-2025, 10:37 AM